Tudod mire születtél?

REGISZTRÁLJ TELJESEN DÍJMENTESEN és elküldöm
neked az 1 PERCES születési elemzésed. Azonnal megtudod
mi az az egyedülálló feladat, amire megszülettél!




SCHILLING PÉTER
Az útjukat keresők tanácsadója

Ébreszd fel az ERŐD!

Ébredj fel! - a könyv

ebredj-fel-konyv-nagy

A három spirituális tudatosság megmutatja, hogyan emelkedj felül a sorsod hatalmán és valósítsd meg a legmerészebb álmaid

Kattints ide és Ébredj fel a három spirituális tudatosság segítségével!>>>

Használati útmutató az életedhez

report1-big

Egy személyre szóló számmisztikai elemzés, ami megmutatja számodra, hogy miként bontakoztasd ki azt az életet, amire mindig is vágytál

 


Kattints ide és ismerd meg valódi önmagad!>>>

 

Ébredő Erő Meditáció

ebredo ero doboz

Itt az ideje, hogy tudatára ébredj a benned szunnyadó erőnek!  Ahhoz hogy tudatosan teremthess, összhangba kell kerülnöd önmagaddal!

Kattints ide és ébreszd fel a benned szunnyadó erőt!>>>

 

Az Akadémia BLOGJA

Júliusban ki kell lépned a komfort zónádból

Bármi, amibe belekezdesz, alapvetően kockázatokkal jár, hiszen fel kell adnod az addig biztonságot nyújtó jól ismert közeget azért, hogy új tapasztalatokat szerezz, ami tulajdonképpen a legfontosabb része az életednek.

hagyd-el-a-komfort-zonadHa a július hónap számát a 14-et a számjegyek összegzésével egyszerűsítjük (1+4=5), akkor 5-ös számot kapjuk, aminek szimbolikus jelentése a „Tudás Fája”. Ez azt jelenti, hogy az életed során nem kerülheted el a kockázatvállalást. Bármi, amibe belekezdesz, alapvetően kockázatokkal jár, hiszen fel kell adnod az addig biztonságot nyújtó jól ismert közeget azért, hogy új tapasztalatokat szerezz, ami tulajdonképpen a legfontosabb része az életednek.

 

Nem szerezhetsz tapasztalatokat egy kényelmes fotelban ülve


Tapasztalatok nélkül nincs élet és kockázatok nélkül nincs tapasztalat, tehát kockázat nélkül valódi élet sincsen. Ez azt jelenti, hogy előbb vagy utóbb az életed valamely szakaszában el kell hagynod a biztonságot nyújtó komfortzónát és távolabb kell merészkedned.

 

Minden szinten tágítanod kell a határaidat


A komfortzóna elhagyása megjelenhet a gondolkodásodban, az érzelmeidben és a cselekedeteidben is. Ha igazán bátor vagy, akkor az egész életedet áthatja a kockázatvállalás és vele együtt az újabbnál-újabb tapasztalatok megszerzésének vágya.

 

Nem kell feladnod mindent, ami biztonságot jelent


Ahhoz, hogy a kockázatvállalás mégse legyen annyira félelmetes, a két agyféltekéd (jobb és bal) közös működésére van szükség. A jobb agyfélteke az intuitív, míg a bal félteke a racionális részed. A jobb agyfélteke a kockázatvállaló, a bal pedig a biztonságot kereső részedet képviseli. Ahhoz, hogy az életednek ez a területe jól működjön, a két agyféltekének az összhangjára van szükség. Így a kockázat sem lesz túlzott, de a biztonság utáni vágy se tart majd vissza a szükséges lépésektől.

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK