Kicsoda Schilling Péter?


Peter-SchillingSchilling Péterről kevesen tudják, hogy eredetileg villamosmérnöki végzettséggel rendelkezik, és hosszú évekig mint szoftvermérnök számítógépes programokat tervezett és fejlesztett informatikai cégek részére.

2002-ben hatalmas fordulatot vett az élete, amikor egy belső késztetéstől vezérelve beiratkozott egy alternatív spirituális szabadegyetemre, ahol többek között megismerkedett a számmisztika fantasztikus rendszerével, ami örökre megváltoztatta a világról alkotott minden eddigi elképzelését.

Szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Minden áron meg akarta érteni, hogy mik azok a tényezők, amik egyeseket boldog és sikeres emberekké tesznek, míg mások reménytelenül keresik a boldogságot, de soha nem találják meg.

Péter a szenvedélyes keresése során rájött, hogy a sikeres és boldog emberi élet hátterében az élet spirituális törvényeivel való összhang húzódik meg. A személyes életedre vonatkozó legfontosabb spirituális törvények kódolva vannak a születési dátumodban, ami egy rendkívül egyszerű módszer segítségével kiolvasható és átadható számodra, mint a siker és a boldogság kulcsa.

2008-ban arra az elhatározásra jutott, hogy a siker és a boldogság kulcsát jelentő személyes számmisztikai elemzést el akarja juttatni több ezer emberhez. Felhasználva korábbi szoftvermérnöki tapasztalatait, és több éves kutatásait az emberi élet spirituális törvényeinek területén, létrehozott egy olyan, a világon egyedülálló rendszert, amibe beletette a számmisztikával kapcsolatos minden tudását, hogy megalkossa a "Használati útmutató az életedhez" című személyre szóló elemzést, ami hatalmas sikert aratott.

 

Milyen személyes szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

Miért hallgass rá?


Schilling Péter élő előadásaival, és az abból készült oktatóanyagok segítségével több, mint 20.000 spirituális fejlődésre vágyó útkereső számára adott erőt, önbizalmat, motivációt, és nem utolsó sorban a saját, több éves tapasztalataiból eredő tudást, ami a mindennapi mókuskerékből való kilépésre, és a saját egyéni küldetésük - és ezáltal boldogságuk - megtalálására ösztönözte a hallgatókat.

A korábbi sikereken felbuzdulva Péter úgy döntött, hogy létrehozza az Ébredő Erő Akadémiát, ami már nem csak Magyarország határain belül, hanem a világ minden tájára képes eljuttatni a spirituális útkeresés során szerzett tapasztalatait, és kutatási eredményeit.

Az akadémia küldetése, hogy felismerd magadban a 100% ERŐT, ami három alapvető emberi képesség fejlesztésére épül. Ez a három képesség az ÖNBIZALOM, a JÖVŐKÉP és a TETTERŐ. Ennek a három képességnek az elsajátítása alapvető feltétele a sikeres és boldog életednek. A félelmeidet 100% ÖNBIZALOMMÁ, az aggodalmaidat 100% JÖVŐKÉPPÉ, az egyhelyben topogásodat 100% TETTERŐVÉ alakíthatod. Ez a három képesség pedig 100% ERŐT ad az életedhez.

TUDOD MIRE SZÜLETTÉL?

REGISZTRÁLJ TELJESEN DÍJMENTESEN és elküldöm neked az 1 PERCES születési elemzésed.

 

egyperceselemzesAzonnal megtudod mi az az egyedülálló feladat, amire megszülettél!

Kérlek a születési dátumodat számokkal add meg! pl.:1955 01 26
Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK