2013-ban a szellemi felnőtté válás útjára lépsz

 

szellemi felnottevalas n

Egy történelmi fordulóponthoz érkezett a fejlődésünk és egy komoly döntést kell személyesen is meghoznod. Ez a döntés pedig nem más, mint hogy hajlandó  vagy e mostantól önálló döntéseket hozni az életed felől és felelősséget vállalni a lépéseidért.

 

Ez a kérdés ebben a pillanatban talán erős ellenérzést vált ki benned, ami teljesen természetes, de bízom benne, hogy mire a mondandóm végére érek már pontosan tudni fogod mire akarok kilyukadni.

 

A mögöttünk álló hosszú évezredek során szellemi gyermekként és serdülőként élted az életedet inkarnációk hosszú sorát hagytad magad mögött. Ezen az életek során mindvégig a hited megerősítése volt a cél A hited középpontja a szellemi Atyád a Teremtő Isten, akit kultúrkörönként más néven szólítanak, de ettől még ugyanarról a szellemi energiáról van szó, az, aki időnként haragos és büntető máskor pedig jóságos és irgalmas Atya.

 

Az életeid hosszú szellemi útját pedig anyagi testet öltve a Földanya gondoskodó ölében élted, aki mindig gondoskodott arról, hogy semmilyen szükséget ne szenvedj, mindig legyen mit enned és mindig legyen hajék a fejed felett és megtanuld a szükséges leckéket az élet dolgaiban.

 

Az eddigi hosszú utad során az Atya és az Anya mindig gondoskodtak a fejlődésedről.

 

Terelgettek téged, utat mutattak neked, ha szükség volt rá, akkor megdorgáltak és tiszteletre tanítottak téged. Ez a sokszor nehéz sokszor örömteli és gyönyörű szellemi, lelki és testi gyermekkor most végérvényesen lezárul az emberiség történetében. Atyád és Anyád elengedik a kezed, hogy megtanulj önállóan érvényesülni ebben a világban felelősséget vállalva minden lépésedért.

 

Az emberiség eddigi korszaka a külső irányításról, az Isteni törvény általi meghatározottságról szólt. Most azonban elérkezett az emberiség új korszaka, a szellemi felnőtté válás, amikor a szellemi Atyád a kezedbe adja a legnagyobb ajándékot útravalónak, amit csak adhat. Kezedbe kapod a Tudatos Teremtő Erőt, amivel képes vagy formálni a saját valóságod. Ennek az Erőnek a használatához, azonban ténylegesen felnőtté kell válnod és felelősséget kell vállalnod a tetteidért.

 

Mit jelent a szellemi felnőtté válás a gyakorlatban?

 

Az Atyát és az Anyát számtalan földi képviselő közvetítette számodra a mögötted álló inkarnációk hosszú útján. Az Atya jelent meg az egyházak papjai és a szellemi mesterek képében, akiktől tanítást és feloldozást kaptál, akik közvetítették számodra Atyád akaratát. Az Anya jelent meg az uralkodók és az Állam képében, akitől gondoskodást és gyakorlati útmutatást kaptál

 

Ha a szellemi felnőttkorba kívánsz lépni mindkettejük kezét el kell engedned. Nem hárítod többé a felelősséget rájuk. Nem rohanhatsz többé a biztonságot nyújtó karjaikba minden apróság miatt, ami az életedbe kihívást hoz. Meg kell tanulnod a saját tudatod erejéből formálni az életed valóságát, ahelyett, hogy továbbra is Istentől és az Államtól várnád sorsod alakulását.

 

Légy végre felnőtt és dönts magad a sorsod felől. Ez 2013 legfontosabb üzenete!

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK