A biztonságot vagy a szabadságot választod?

Hamarosan döntened kell!

 

a szabadsagot vagy biztonsagot valasztod

 

A szabadság hangja hívogató a biztonság vára omladozó. Szinte érezheted az arcodon azt kellemes langyos fuvallatot, amit máskor csak tavasszal érzel, mintha megérintene a tudatod teljes felszabadulásának mámora.

 

Ha egyszer belekóstoltál soha többe nem felejted el azt az érzést. Egy olyan elemi vágy ébred most benned, hogy minden láncodtól örökre megszabadulj.

 

Megszólal benned a felelem ravasz kisördöge és azt súgja...

"Ne csapd be magad! Tényleg feladnád azt a biztonságot, aminek a felépítésén annyit faradoztál?" És valóban körbe vagy bástyázva ravaszabbnál ravaszabb biztonsági halókkal, amiket szükség esetén bátran segítségül hívhatsz ha mégsem lenne elég bátorságod elfogadni a szabadság hangjának kedves meghívását.

 

...és tényleg megnyugtathatod magad hiszen az a kapcsolat, amiben élsz talán mégsem az tesz boldogtalanná, talán neked kellene egy kicsit másnak lenned.

 

...és a munkád, az valójában csodálatos lehetőség, dőreség lenne feladnod a biztonságot, amit nyújt pusztán csak azért mert minden reggel erőnek erejével  vonszolod be magad.

 

...és az álmaid, amiket úgy elterveztél, a szép ház és a nagy utazások, ugyan már, hiszen ezek nem is olyan fontosak neked.

 

Vajon mit üzen neked a szabadság lágyan hívogató szava?

Talán csak hazudik neked és mindez nem is létezik? Inkább választod a biztos, de elkeserítő valóságot, ami lassan inkább egy rémálomhoz kezd hasonlítani?

 

Hamarosan eljön az idő, amikor döntened kell a biztonságot vagy a szabadságot választod? Követed a szíved vágyainak hívogató szavát, vagy inkább úgy döntesz alszol még egy kicsit?

Te mit választanál?

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK