A cselekedeteid 20%-a hozza az eredményeid 80%-át

 

80-20-n

 

Egyszerűen képtelenség az igazán fontos dolgokra koncentrálni, főleg akkor, ha már azt sem tudod, hogy mi az ami igazán fontos. Elvégzetlen feladatok, elvállalt kötelezettségek, megoldatlan konfliktusok százai, súlyos kősziklaként akadályoznak meg abban, hogy olyan életet élhess, amire mindig is vágytál.

 

Gondoltál már arra, hogy mennyire jó lenne az összes felesleges terhedtől megszabadulni, hogy kizárólag azzal foglalkozhass, amire mindig is vágytál?

 

Minden 100 megtett lépésedből csak 20 az, ami az álmaid megvalósítása felé vezeti az életedet!

 

Ez olyan, mintha minden nap 80 kilómétert feleslegesen autóznál, pedig az úticélod egy 20 kilóméteres távon is elérhetnéd, ha ismernéd a rövidebb utat. Gondolj bele, hogy mennyi energiád maradna, ha megtalálnád az életedben azt az eredményes 20%-ot, ami az igazán fontos változásokat hozza az életedben.

 

Mit kell tenned annak érdekében, hogy megszabadulj a felesleges terheidtől?

 

Első körben fel kell mérned, hogy egészen pontosan mivel töltöd ki az életed. Tisztában vagy vele, hogy mivel töltöd el egy tipikus napodat? Egy ilyen tipikus napodból mik azok a feladatok, amiket azért végzel el, mert az álmaid megvalósulását szolgálják? Azok a kötelezettségeid, amiket elvállaltál, vajon abba az irányba viszik-e az életed, ahová menni szeretnél?

 

Minden olyan cselekedeteddel, ami nem az álmaidat szolgálja, gyakorlatilag csak az idődet vesztegeted!

 

Ez kemény dió, mert ha szétnézel magad körül, rá fogsz jönni, hogy mennyi olyan dolgot teszel nap mint nap, amit igazából a hátad közepére sem kívánnál, mégis minden nap újra és újra nekiállsz pörgetni a mókuskereket anélkül, hogy elgondolkoznál rajta, vajon valóban ilyen életre vágytál-e amikor gyermek voltál? Kérlek, hogy most ne gyere azzal a kifogással, hogy ezt nem engedheted meg magadnak, mert az élet sokkal keményebb dolog annál, hogy egyszerűen csak álmodozz.

 

Csak arra lenne szükséged, hogy végre bátran és őszintén szembenézz a valósággal, de ehhez ki kellene ürítened a fejedből mindazt, ami a nap 24 órájában töretlenül leköti a figyelmedet és megakadályoz abban, hogy észrevedd, mik az igazán fontos dolgok, amikkel az időd 80%-ban törődnöd kellene, de jó esetben is csak 20%-ot engedsz meg magadnak.

 

2013. január 24-én ELKEZDŐDIK A NAGY RENDRAKÁS, amikor a KÁOSZBÓL VÉGRE FEJLŐDÉSI PÁLYÁRA ÁLL AZ ÉLETED! Felkészültél?

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK