A február hatalmas lehetőségeket hoz az életedbe!

februari-lehetosegek

Az előző hónapban elvégzett előkészületek most érik el valódi céljukat. Azok a keretek és formák, amiket az előző hónapban megteremtettél, most elkezdenek megtelni tartalommal.

 

Ebben a hónapban óriási erővel áramlanak be az életedbe azok a lehetőségek, amik szamára az előző hónapban teret engedtél. Most megtapasztalhatod, hogyan működik a gyakorlatban a teremtő erőd.

 

Ha az előző hónapban szorgosan dolgoztál annak érdekében, hogy megtedd a szükséges előkészületeket, akkor ebben a hónapban csodát fogsz látni, hiszen a szemed láttára fognak megvalósulni a korábbi terveid. A megvalósult elképzeléseidet vezesd be egy naplóba, hogy láthasd miként működik a saját teremtő erőd.

 

Eszedbe ne jusson most behúzni a féket!

 

Az az elemi erő, ami most érkezik az életedbe, csak veled szoros együttműködésben képes elvégezni a dolgát. Az a fontos, hogy legalább akkor ne kezdj el magadban kételkedni, amikor a saját szemeiddel láthatod az eredményeket.

Hidd el bátran, hogy egy olyan valóságot teremtesz most magadnak, amit képes vagy az irányításoddal az álmaid megvalósulásának tiszta festővásznául használni. Itt az idő, hogy megerősítsd a hited és beengedd az életedbe ezt az elemi erőt.

 

Szeretnéd minden nap tudni, hogy jó irányba halad az életed? A 2013 energiái hónapról-hónapra című program és a Mit hoz neked 2013? című személyre szóló éves elemzés pontosan ebben segít neked. Ha januárban lemaradtál erről a lehetőségről, akkor most nyisd ki jól a szemed és a füled, mert mindössze három napra újra kinyitom a kaput, hogy csatlakozhass a programhoz.
Addig is kattints ide és nézd meg miről maradtál le! >>>

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK