A kapu lassan becsukódik mögötted

 

a kapu lassan becsukodik nAhogy rálépsz a tudati dimenzióváltás hídjára a mögötted levő kapu lassan bezáródik. Eljött a pillanat, amikor egyszer és mindenkorra tudomásul kell venned, hogy nem vihetsz mindenkit erre az útra. Vannak akik nem tudnak téged követni és őket most el kell engedned.

 

Az eddigi életed egy jelentős részét azzal töltötted, hogy mindig másokra vártál, olyanokra, akik már akkor is csak nagyon nehezen tudtak lépést tartani veled. Meg kell értened, el kell fogadnod, hogy nem várhatsz tovább, máskülönben te is az ajtón kívül maradsz.

 

A fejlődésed most elképesztő sebességre kapcsol

 

Az események most olyan mértékben felgyorsulnak, hogy mindentől el kell búcsúznod, ami az utad további részen csak hátráltatna. Magad választottad ezt az utat meg akkor, amikor meg sem születtél. Ne érezz lelkiismeret furdalást a hátramaradók miatt, ők most azzal segítenek téged, hogy elengednek, engedd hát el te is őket és kizárólag előre nézz.

 

Egy izgalmas kaland, egy új élet vár rád

 

Az új életed új kapcsolatokat hoz számodra. Ezek a kapcsolatok már egy új tudatosságból jönnek létre, nem köti őket eg korábbi dimenzió karmikus szerződése. Ezek a kapcsolatok a tudatos teremtés szövetségében köttetnek egy új világ, új nemzedékének első hírnökeiként.

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK