A sikeres élet 3 alaptörvénye


a sikeres elet 3 alaptorvenye nA mai világ a tettek és a cselekedetek világa. Az életed jelentős részében csinálsz valamit, ami mellett nem sok időd marad befelé figyelni. Gyakorlatilag reggeltől-estig tele van a naptárad programokkal, elvégzendő feladatokkal. Ilyen felgyorsult XXI. századi életvitel mellett nem csoda, ha már tényleg elhiszed, hogy minden ami az életben történik veled pusztán annak a függvénye, hogy mit és hogyan csinálsz, kivel találkozol és mit mondasz neki.

Az igazság az, hogy minden tetted csupán következmény. Ha az életedben mindent attól teszel függővé, hogy mi történik odakint, akkor nem csoda, ha sokszor úgy érzed, hogy az élet csupán marionett bábúként rángat téged. Ha azonban tisztában vagy az életed 3 alapvető törvényével, akkor helyére teheted a dolgokat és minden amit csinálsz veled összhangban fog történni és téged fog támogatni.

Mi az életed 3 alapvető törvénye?

Az első törvény, a gondolkodás törvénye. Azt jelenti, hogy minden ami az életben veled történik, alapvetően a gondolkodásod következménye. Ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen gondolatokkal van tele a fejed. A gondolataid vajon harmóniában vannak-e azzal a céllal, amit éppen el akarsz érni, vagy éppen ellenkezőleg a gondolkodásod akadályozza meg, hogy a céljaid elérése érdekében a megfelelő lépéseket megtedd?

A második törvény, az érzelmek törvénye. Azt jelenti, hogy minden cselekedeted mozgatórugója az érzelemvilágod. Az érzelmeid a gondolkodásod hatására jönnek létre és meghatározzák, hogy mekkora erő lesz benned ahhoz, hogy a céljaid érdekében cselekedj. Az érzelmeid olyanok, mint egy belső motor, amik működésben tartanak téged. Ha ez a motor nem a céljaid érdekében működik, akkor nem vagy képes pozitív érzelmeket táplálni a céljaid irányában. Ebben az esetben az érzelmeid akadályoznak abban, hogy a céljaidat a megfelelő tettekkel elérd.

A harmadik törvény, a cselekedetek törvénye. Azt jelenti, hogy minden lépésedet az egyéniségednek megfelelően teszed meg az életedben, ezért soha nem tudsz olyan lépéseket megtenni, amelyek ellentmondanak az egyéniségednek. Az egyéniséged a gondolkodásod és az érzelmeid együttesének megnyilvánulása a külvilágban. Az egyéniségeden keresztül fejezed ki mindazt, amit gondolsz és amit érzel. Ha a gondolataid és az érzéseid nem jelennek meg minden egyes lépésedben, akkor diszharmóniába kerülsz önmagaddal és a lépéseid sorra kudarcba fulladnak.

Miért nem tudják sokan kezükben tartani az életük irányítását?

Az emberek többsége sorra kudarcot vall, amikor egy célját meg akarja valósítani. Ők úgy érzik, hogy az élet csupán egy tehetetlen tömegként sodorja őket magával. Minden esemény, ami velük történik csupán a "szerencsés" vagy "szerencsétlen" véletlenek sorozata, amire semmilyen ráhatásuk nincsen.

Ez azért történik így, mert az életben sikertelen emberek megfordítják a három törvényt. Számukra a legfontosabb a külső történések, vagyis a cselekedetek törvénye. Ők az egyéniségüket ahhoz igazítják, hogy milyen hatások érik őket, ezért folyton szerepeket játszanak.
A külvilágban történtek hatására pozitív vagy negatív érzelmek, öröm, vagy bánat keletkezik bennük, amire nem tudnak hatással lenni. Ezeket az embereket érzelmileg rángatják a különböző a világban tapasztalt történések és emberi reakciók, ezért folyton bizonytalanok, aggódnak a külvilág eseményei miatt és tele vannak félelemmel.

Az érzelmeikre reagálva alakulnak ki a világról alkotott gondolataik, így a pozitív, vagy negatív hozzáállásuk a dolgokhoz is attól függ, hogy mit tapasztalnak kívül. Az ilyen emberek gondolkodását az határozza meg, hogy mások mit tesznek, mondanak, vagy gondolnak, ezért saját céljaikat is másokhoz próbálják igazítani, de ezek soha nem a saját céljaik lesznek.

Hogyan válhatsz igazán tetterős emberré?

Az tetterő azt jelenti, hogy kizárólag te vagy az, aki meghatározod, hogy mit, mikor és miért csinálsz. A tetteid így összhangban lesznek a gondolkodásoddal, ami a céljaidat támogatja. Ennek hatására pozitív érzelmeket táplálhatsz a céljaid irányában, ami hihetetlen motivációval tölt el, így olyan leszel, mint egy rakéta, ami sebesen száguld a céljai elérése felé. Tetteid így összhangban lesznek önmagaddal és garantáltan az álmaid valóra válását fogják szolgálni.

Honnan tudhatod meg, hogy személyesen a Te életedben hogyan működik a három törvény?

Az asztrológiához hasonlóan a születési dátumodból kiolvasható mind a három törvény, amit egy-egy szám képvisel a számmisztika rendszerében.

  • A gondolkodás törvénye a születési éved száma
  • Az érzelmek törvénye a születési hónapod száma
  • A cselekedetek törvénye pedig a születési napod száma


A 100% ÖNBIZALOM sorozatban részletesen is elmagyarázom neked mindezt, ha még nem jelentkeztél, akkor kattints ide és a feliratkozás után elküldöm neked a rövid személyre szóló születési elemzésed is.

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK