A tudatod most megmutatja valódi erejét

a tudatod ereje nOlyan energiák érkeznek folyamatosan a Földre, amik a tudatodon átáramolva, elemi erővel kezdenek dolgozni a körülötted levő valóság megformálásán. Ennek az energiának az első hulláma már megérkezett. Itt az ideje, hogy tegyél vele egy próbát.

 

Egyszerűen el kell kezdened gyakorolni a tudatod fókuszálását, hogy minél pontosabban tudj utasítást adni ennek az energiának. Ha meg akarod ismerni, hogy mire vagy képes valójában, akkor itt a nagy alkalom, hogy magad elé tűzz egy célt. A célkitűzés olyan mint a kívánság, de fontos, hogy legyen mellette egy határidő, hogy mikorra akarod megkapni.

 

Képes vagy parancsolni a valóságnak

 

Képzeld el, hogy a rendelkezésedre áll egy közeg, ami átáramlik rajtad ebben a pillanatban is. Ezt a közeget a tudatoddal irányítod és képes átalakulni bármivé, amit csak "parancsolsz" neki. Meg kell tanulnod parancsolni a tudatodnak és határozott utasítást adni, ami úgy kezdődik, hogy "Azt akarom..." a mondat pedig, pontosan le kell hogy írja mit akarsz és mikorra akarod?

 

Varázslatosan hangzik igaz? Készülj fel arra, hogy a jövőben így fog működni az életed. Ez maga a tudatos teremtés képessége, ami egyre mélyebben a mindennapi életed részévé válik, ahogy egyre inkább megtanulsz parancsolni a tudatodnak és megtanulod irányítani ezt az energiát.

 

Készen állsz rá, hogy az akaratoddal irányítsd a valóságod?

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK