Tudod mire születtél?

REGISZTRÁLJ TELJESEN DÍJMENTESEN és elküldöm
neked az 1 PERCES születési elemzésed. Azonnal megtudod
mi az az egyedülálló feladat, amire megszülettél!

SCHILLING PÉTER
Az útjukat keresők tanácsadója

Ébreszd fel az ERŐD!

Ébredj fel! - a könyv

ebredj-fel-konyv-nagy

A három spirituális tudatosság megmutatja, hogyan emelkedj felül a sorsod hatalmán és valósítsd meg a legmerészebb álmaid

Kattints ide és Ébredj fel a három spirituális tudatosság segítségével!>>>

Használati útmutató az életedhez

report1-big

Egy személyre szóló számmisztikai elemzés, ami megmutatja számodra, hogy miként bontakoztasd ki azt az életet, amire mindig is vágytál

 


Kattints ide és ismerd meg valódi önmagad!>>>

 

Ébredő Erő Meditáció

ebredo ero doboz

Itt az ideje, hogy tudatára ébredj a benned szunnyadó erőnek!  Ahhoz hogy tudatosan teremthess, összhangba kell kerülnöd önmagaddal!

Kattints ide és ébreszd fel a benned szunnyadó erőt!>>>

 

Az Akadémia BLOGJA

Advent III. hete: Itt az ideje összhangba hozni a belső erőd a külső erőkkel

 

advent 3 n

Advent első két hete rólad és az emberi kapcsolataidról szólt. Az első héten az önmagaddal való összehangolódás, a második héten pedig a téged körülvevő emberekkel való összhang megteremtése került a középpontba Advent harmadik hetében annak az erőnek a felismerése válik fontossá melynek segítségével képes vagy irányítani az életed.

 

A saját belső energiádat most összhangba kell hoznod a külvilágban folyamatosan áramló és változó energiákkal. Meg kell értened, hogy ezek a változó erők nem ellened, hanem érted dolgoznak.

 

Soha ne akarj az árral szembe úszni

 

Ahogy a víz is megtalálja a legkisebb ellenállással rendelkező pontot és arra folyik,  neked is fel kell fedezned, hogy az életedben milyen irányba tudsz a legkisebb ellenállással áramlani. Ez az áramlás a lehetőségek felismerését és kihasználását jelenti. Az erő abban rejlik, hogy felismered, megérted és elfogadod a kívülről érkező impulzusokat. Ez olyan, mint amikor összhangban élsz a természettel és elfogadod az időjárás folyamatos változását és arra használod fel, hogy bőséges termést hozzon neked.

 

Az életed is akkor fog bőséges termést adni, ha felismered, hogy mikor minek van itt az ideje. Ne akarj vetni, amikor éppen a kivárásnak van itt az ideje és ne akarj aratni, amikor még nem is vetettél. Akár hiszed, akár nem, de az életedben mindennek megvan a maga időszerűsége. Ha ezt megérted és elfogadod, akkor hatalmas erőket leszel képes mozgósítani, ami a saját belső erődből és a külvilág folyamatosan változó erőiből egy megsokszorozódott teremtő erőt ad a kezedbe.

 

A teremtő erő nem azt jelenti, hogy mindig azt tehetsz, amit csak akarsz

 

A teremtő erő birtoklása azt jelenti, hogy tudod mikor mit kell tenned, annak érdekében, hogy a megfelelő eredményeket elérhesd. A teremtő erő nem varázslat, hanem a saját erőd és a külső erők találkozásának harmóniája. Ha ezt megérted, akkor soha többé nem kell fejjel menned a falnak.

 

Amikor feszült és görcsös vagy, aggódsz, hogy megkapod e, azt, amit akarsz, akkor egyszerűen nem veszel tudomást a lehetőségeidről és a belső erőd nem tud harmonikusan találkozni a külső erőkkel és ezáltal képtelenné válsz a teremtő erőd aktivizálására.

 

Fogadd el a jelen pillanat lehetőségeit és tégy meg mindent, amire ma lehetőséged van, de soha ne aggódj azon, hogy mikor érsz célba. A figyelmedet mindig a MAI NAP töltse ki, arra figyelj, amit éppen MOST csinálsz és akkor fel fogod fedezni magadban az erőt

 

A lehetőségeid kihasználása soha többé nem lesz lehetetlen vállalkozás! Miért izzadnál vért, ha egyszer szárnyalhatsz is.

 

Az életed folyamatosan változó lehetőségek sorozata, de az eddigi életed minden lehetősége inkább tűnt egy több ezer méter magas hegycsúcsnak, amit csak kínkeserves munkával tudtál csak megmászni. Egy-egy megmászott hegycsúcson persze időről-időre átélhetted a sikert és néhány boldog pillanatot, de amint újra útnak indultál ismét le kellett ereszkedned a mélységbe, ami az energiád és lendületed elvesztésével járt.

 

Ahogy telt az idő egyre nehezebben vállaltad az újabb hegycsúcsok megmászásával járó kőkemény munkát és egy idő után talán úgy döntöttél, hogy neked elég a dimbes-dombos tájon róni a kilométereket lemondva ezzel arról, hogy a hegycsúcsokon újra erősnek és sikeresnek érezd magad.

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK