Advent IV. hete: Fordítsd a figyelmed az életutad felé!

advent 4 nA fény megszületésére készülünk Advent időszakában és az utolsó hét következik, ami arra szólít fel téged, hogy figyelmedet az életutadra irányítsd. Tudatosítanod kell magadban, hogy az életed eseményei nem szerencsés, vagy szerencsétlen véletlenek láncolatai, hanem tervszerű történések, amik az életutad részét képezik. Az életutadon járni egy előre elkészített terv beteljesítése, ami felelősséget ruház rád.

 

Nem csak saját magadnak tartozol elszámolással, hanem a MINDENSÉG létezőinek is, akik számítanak a munkádra és a szolgálatodra, amit az életeddel vállaltál. Kapcsolatban vagy minden létezővel és minden cselekedeted hatással van a MINDENSÉG történéseire. A saját tapasztalataid egyszer és mindenkorra beíródnak a MINDENSÉG nagy egészének tapasztalatai közé, ezáltal nem csak te, hanem a MINDENSÉG összes létezője okulhat és tanulhat belőle.

 

A MINDENSÉG EREJE MÖGÖTTED ÁLL!

 

Vannak vállalt feladataid, amiket el kell végezned, de a feladataid elvégzéshez a MINDENSÉG támogatása is mögötted áll. Nem kapsz olyan feladatot az élettől, aminek betöltéséhez ne rendelkeznél elegendő, vagy még több erővel. Minden, ami az utad során történik veled része az élettervednek.

 

Most nézd végig az eddig bejárt életutadat, mintha csak képkockák suhannának el a szemed előtt. Minden fontosabb állomás, ami történt veled egy fejlődési lépcső volt az életedben. Korábban talán azt gondoltad, hogy veled nem bánik kegyesen az élet, és azért súlyt téged nehézségekkel, mostanra azonban már láthatod, hogy ezeknek a nehézségeknek a megoldása később mennyi örömet és fényt hozott az életedbe.

 

A nehézségek az életed igazi ajándékai

 

Minden nehézség, amin keresztülmentél tanított téged és az életed egy örömteli időszaka felé vezetett téged. Lásd a nehézségeidben a szükségszerűt és ne a büntetést. Kezeld őket az életed tanításainak, amiket saját magad számára választottál. Ha nehéz helyzetben vagy, akkor lásd, hogy az élet ismét meg akar ajándékozni a fénnyel.

 

Tedd meg a következőt!

 

Végy egy fehér papírt és oszd el kétfelé egy vonal segítségével. Az egyik oldalra írd fel az életed összes eddig nehézségét beleértve a mostaniakat is, majd írd fel a másik oldalra, hogy milyen változást,  tanulságot és fejlődési lehetőséget hozott számodra. A mostani nehézségeid esetén pedig írd oda, hogy milyen változást fog hozni az életedben, ha kezedbe veszed az irányítást és nekilátsz a megoldásnak. Ez erőt fog neked adni ahhoz, hogy bátran cselekedni kezdj, mert a halogatás viszi el a legtöbb energiát az életedből.

 

CSINÁLD MOST!

KEZDJ NEKI!

NINCS VESZTENI VALÓD!

 

Életed meghatározott terv szerint zajlik

 

Ennek a tervnek a megismerése számodra nem csak lehetőség, de felelősség is, hiszen csak az egyéni küldetésed betöltése által valósíthatod meg az élettervedet, ez pedig az életedre ható és folyton változó energiák megértése nélkül szinte lehetetlen.

 

Kizárólag az életterved megismerése adhat számodra magabiztosságot arra nézve, hogy az életed jó irányba halad. Minden döntésed, amit az életedben a született terveddel szemben hozol boldogtalanságot okoz. Minden, amit az életterveddel összhangban teszel megelégedettséget és sikert hoz számodra.

 

Áldott Karácsonyi Ünnepet kívánok neked! Váltsd valóra a legszebb álmaid a 2013-as évben!

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK