Az életed útja kvantum ugrások sorozata

eleted utja kvantumugrasok sorozata n

 

Soha nem fokozatosan kerülsz egyik élethelyzetből a másikba, hanem ugrásokkal. Egyik pillanatban még az egyik energia hat rád a másik pillanatban pedig már egy másik.A kezdő ugrás a születésed pillanata. A születésedet követően az idő múlásával arányosan minden pillanatban egy változási ugráson mész keresztül.

 

Ezek az ugrások kisebb és nagyobb léptékűek. Miden energetikai ugrás az életedben egy kapu, amin átmész. Ezek közül az ugrások közül vannak jelentősebb hatásúak és vannak alig észrevehetőek.

Minden évben legalább kétszer egy igen jelentős kapun lépsz át

A két kapu természete egymástól eltér, de mégis erős hatással van rád. Az egyik időkapu a születésnapod, a másik pedig az év váltás pillanat. A születésnapod egy olyan időkapu az életedben, ami minden évben egy új személyes küldetést, vagy ha úgy tetszik új tapasztalási lehetőséget hoz számodra.

Minden év január 1.-én az év váltás pillanata pedig az egész emberiség számara egy olyan időkapu, ami a globális küldetést, vagy tanulási lehetőséget adja az emberiség számara.

 

Szerencse vagy balszerencse? Ez itt a kérdés!

A saját életedre e két hatás együttese hat a legerősebben és a legészrevehetőbb módon. Ezt a hatást sokan szerencsének és balszerencsének nevezik annak függvényében, hogy a fennálló helyzet szempontjából kedvező, vagy kedvezőtlen változást hoz.

 

A valóság azonban az, hogy kizárólag te viszonyulsz szerencsésen, vagy szerencsétlenül a fennálló erők rad gyakorolt hatásához. Ha képes vagy együtt dolgozni ezekkel az erőkkel, akkor "szerencsés" leszel, azonban ha szembe mész velük, akkor "szerencsétlen", hogy a hétköznapi értelemben használt szavakkal éljek.

 

Vajon hogyan láthatod előre a jövőt? 

Az egy hét múlva induló vadonat új díjmentes videós előadás sorozatban bemutatom neked a jövőd előrejelzésének gyakorlatias módját (Annyit előre elárulok, hogy nem kell hozzá boszorkány tanfolyamot végezned!)

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK