Az igazi kaland még csak most kezdődik

 

az igazi kaland nAzt az út, amit eddig a szíved mélyén, sokszor rejtőzködve tettél meg, most egy láthatatlan kapun keresztűl a valódi, kézzelfogható világba vezet téged. Innen indultál el és most ide térsz vissza, de a két világot egy új dimenzió választja el egymástól.

 

Az elmúlt években ezt a dimenzióközi utazást tetted meg, befelé fordultál és belső utakon kerested önmagad. Számtalan tükörben megnézted az arcodat, amit mindig más és más színben láthattál, de úgy, ahogy most láthatod a ragyogó napfényben talán még soha nem láthattad.

 

Most tényleg elérkezett az ideje, hogy az utadat a való világban folytasd tovább megőrizve a kapcsolatod spirituális önmagaddal.Az a bőség, az a szépség, az az öröm amire mindig is vágytál nem mond ellent a lelkednek. Az anyagi gazdagság, az örömmel és szenvedéllyel végzett munka, az emberi kapcsolataidban megélt szeretet és az ezek által folyamatosan gyűjtött tapasztalataid éppúgy részei a spirituális önmagadnak, mint az ima vagy a meditáció.

 

A hétköznapi valóság éppolyan szent, mint a legmélyebb lelki eksztázis, amit valaha átéltél.

 

Korábban talán azt gondoltad, hogy az anyagi világ bűnös, piszkos és romlott és éppen ez elől a világ elől menekültél a spirituális világosság felé, de többé nem kell menekülnöd. A spirituális világosságot képes vagy megélni minden egyes mozzanatban, ami körülvesz téged. Ennek a világosságnak éppúgy része az, hogy mindig rendelkezz annyi pénzzel, ami ahhoz szükséges, hogy a vágyaid megvalósuljanak, mint az, hogy a mindennapi meditáció és lelki gyakorlatok segítségével fenntartsd az egyensúlyod.

 

Az az élet, ami jelenleg még a lelki szemeid előtt létezik csak, mint egy titkos vágy hív téged a jövőbe, ahol ez az élet már mindennapi valóság. Semmi mást nem kell tenned, mint elindulni felé és mindennapi megtenni az aznapi lépéseket. Nem kell ehhez különlegesnek, kiemelkedőnek, tehetségesnek vagy okosnak lenned, mert már most ebben a pillanatban is csodálatos vagy.

 

Nézz most bele a tükörbe és csodálkozz rá önmagadra! Mit látsz?

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK