Beszélnek hozzád az energiák

 

az-energiak-beszelnek

2002-ben, amikor először találkoztam a számmisztika lenyűgöző rendszerével úgy éreztem, hogy egy ilyen rendszer akkor mutatná meg az igazi erejét számomra, ha a személyes életemben is láthatnám visszaigazolva azt, amit a számok szimbóluma mutat.

 

Miután megismerkedtem a személyes időszakok jelentőségével, ami megmutatja számodra, hogy egy adott időszakban milyen energia érvényesül az életedben, elhatároztam hogy egy saját élményű kísérletnek vetem alá magam, és elkezdtem figyelni, hogy ezek az energiák hogyan formálják az életem eseményeit, és hogyan hatnak másokra.

 

Az életed történései megmutatják milyen energiák hatnak rád ebben a pillanatban

 

Néhány éven belül döbbenetes felismerésre jutottam, amikor elkezdtem kiértékelni a mögöttem álló időszak történéseit. Azt figyeltem meg, hogy a személyes időszakok energiái beszélnek hozzám, mesélnek nekem arról, hogy mi történik a Földön éppen ebben a pillanatban. A saját életem történései megengedték számomra hogy ne csak a saját életem személyes energiáit élhessem át, hanem azt is képes legyek megérteni, hogy mi történik a körülöttem élő emberekkel, köztük azokkal is akiket nem is ismerek.

 

Azt vettem észre, hogy egy különleges egybeesésnek köszönhetően a saját személyes évem egybe esik az éppen soron következő év energiájával. Mivel én október végén születtem, ezért az én életemben már két hónappal korábban elkezdenek érvényesülni azok az energiák, amiket a következő év tartogat az egész emberiség számára.

 

Ennek az egybeesésnek köszönhetően sokkal intenzívebben tudom átélni azokat a hatásokat, amik körülvesznek mindannyiunkat. Amikor ezt megértettem, azonnal tudtam, hogy ez egy olyan ajándék a számomra, amit másokkal is meg kell osztanom.

 

Ennek köszönhető, hogy ha sokszor úgy érzed, hogy levelek egészen pontosan betalálnak abba az élethelyzetbe, amiben éppen vagy, pedig semmilyen csodálatos képességgel nem rendelkezem, egyszerűen figyelem magam és időről időre megírom, amit magam is átélek.

 

Tegyél egy kísérletet és kezdd el figyelni magad, meg fogsz döbbeni, hogy az élet mennyi mindenben támogat

 

Azonban születési egybeesés ide vagy oda, úgy gondolom, hogy ezek az energiák hozzád is beszélnek. Szeretném ha te is tennél egy kísérletet a saját életeddel és elkezdenéd megfigyelni saját magad. Az életed eseményeit, mintha egy külső szemlélőként egy mozifilm nézőjeként látnál mindent. Nagyon izgalmas élményben lesz részed annyit mondhatok.

 

Az a dimenzióváltás, aminek a kellős közepén vagyunk, lényegében arról szól, hogy az életed eseményeit elkezded egy magasabb szemszögből, összefüggéseiben látni. Tudom, hogy ez elsőre talán ijesztően hangzik, de nem kell félned, mert itt vagyok és mindent megteszek annak érdekében, hogy ezt a folyamatot megkönnyítsem a számodra.

 

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK