Mi köze az aranymetszésnek az életed fejlődéséhez?

Talán már hallottál valamit a Fibonacci számsorról, ha máshol nem, akkor a Da Vinci kód című könyv vagy film kapcsán. A Fibonacci számsor egy rendkívül érdekes matematikai sorozat melynek tagjai egymásra épülnek. A Fibonacci számsor egy fejlődési képlet melyének során a múltból és a jelenből fejlődik jövő, vagyis a következő lépés. Most azt fogom bemutatni neked, hogy miként segít neked mindez az életedben, hogy minden pillanatban előre láthasd a következő lépést

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

Új rend van kibontakozóban a MINDENSÉGBEN!

A világ felbolydult, de ez nem jelenti szükségszerűen azt, hogy a te életednek is fel kellene bolydulnia éppen ellenkezőleg. Egy új rend van születőben, ami messze túlmutat minden eddigi elképzeléseden arról, hogy mennyire másképp is képes működni az életed és mennyire rendben megy benne minden.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

A Jövő olyan, mint egy színes szappan buborék

Csodálatos, színes és éppoly illékony, mint egy vékony szappanbuborék. Miért akarod, hogy a jövőd egy lebetonozott stabil és biztonságos pont legyen, ami fele kiszámíthatóan és folyamatosan tart az életed? Amíg arra vársz, hogy biztonságot teremts magad körül folyamatosan egy álom jövőt hajszolsz, ami úgy csúszik ki a kezeid közül, mint egy nedves szappan.

 

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

Az idő a legnagyobb tanítómestered

Az idő születésed pillanatától fogva figyelemmel kíséri az utad. Biztonságos keretet ad neked a tapasztaláshoz, ugyanakkor szigorú figyelemmel óvja minden lépésedet, hogy nehogy tévútra vezesd magad.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

Az életed útja kvantum ugrások sorozata

Soha nem fokozatosan kerülsz egyik élethelyzetből a másikba, hanem ugrásokkal. Egyik pillanatban még az egyik energia hat rád a másik pillanatban pedig már egy másik. A kezdő ugrás a születésed pillanata. A születésedet követően az idő múlásával arányosan minden pillanatban egy változási ugráson mész keresztül.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

Így utazol a spirituális spirálmezőben

Bár azt hiszed, az életed körbe-körbe halad, valójában ennél sokkal többről van szó. Talán úgy tűnik számodra, hogy nap nap után ugyanaz ismétlődik veled és hogy újra és újra ugyanazokat a hibákat követed, de ez csak látszat.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

Tudatunk kilép a hipertérbe!

A hipertér olyan, mint egy szuper sztráda a tudat számára, ahol minden eddig ismertnél nagyobb sebességgel és felemelkedett frekvencián képes száguldani A hipertérben nem érvényesek sem az idő sem a tér eddig jól megszokott szabályai.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

Ébreszd fel a benned szunnyadó ERŐT!

Az ébredő ERŐ folyamata egy mély és szívből jövő meggyőződés arról, aki valójában vagy. Az ébredő ERŐ folyamata a feltétel nélküli elfogadása annak, aki valójában vagy. Az ébredő ERŐ a belső bizonyosság megszületése benned arra nézve, hogy az egyéni életednek olyan célja és értelme van a MINDENSÉGBEN, ami meghatározó részét képezi mindannak, ami van. 



Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

Benned van a csoda

Azért vagy itt, azért olvasod ezeket a sorokat, mert keresel valamit. Megszólalt benned egy belső hang, ami azt súgja számodra, hogy az életed sokkal több lehetőséged tartogat számodra, mint, aminek a jelen pillanatban a tudatában vagy. Ez a különös belülről fakadó érzés, egyszerűen nem hagy nyugodni téged. Újra és újra arra késztet, hogy ne hagyd abba a keresést.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

A sikeres élet 3 alaptörvénye

A mai világ a tettek és a cselekedetek világa. Az életed jelentős részében csinálsz valamit, ami mellett nem sok időd marad befelé figyelni. Gyakorlatilag reggeltől estig tele van a naptárad programokkal, elvégzendő feladatokkal. Ilyen felgyorsult XXI. századi életvitel mellett nem csoda, ha már tényleg elhiszed, hogy minden ami az életben történik veled pusztán annak a függvénye, hogy mit és hogyan csinálsz, kivel találkozol és mit mondasz neki.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

Te nem csak egy horoszkópot keresel...

">

Az utóbbi néhány évben “divat lett ezoterikusnak lenni", spirituális témákról olvasni és meglesni mit súgnak a csillagok. De vajon mit keresel valójában akkor amikor úgy érzed, hogy a világ eddig megszokott anyagias és trendi oldala már nem ad választ a kérdéseidre. Mi tehetsz akkor, ha már minden könyvet elolvastál, amit ajánlottak neked és mégsem érzed teljesebbnek és boldognak az életed?

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

Kérdezd a számokat!

Mindannyian tele vagyunk kérdésekkel az életünket illetően, de a legtöbbször megfeledkezünk róla, hogy a legfontosabb kérdéseinkre csak önmagunkban találunk válaszokat. Ezek a válaszok születésünktől fogva bennünk vannak, csak a kulcsot kell megtalálnunk hozzá.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

7. Nézd a MINDENSÉG szemszögéből a saját életed

Az életed eseményeinek láncolatát nem csak a hétköznapi tudatállapotoddal szemlélheted, hanem lehetőséged van egy magasabb dimenzióból nézve összefüggéseiben látni az eseményeket és megérteni bennük a folyamatos fejlődés szükségszerűségét és a lelked felemelkedésének útját

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

6.A saját tapasztalataid formálják az örök törvényeket.

Ne gondold egy percig se, hogy jelentéktelen vagy! Ebben a törvényteremtésben minden létező egyenrangú szereplőként vesz részt. Ha tudatában vagy ennek a rendkívül fontos ténynek, akkor minden önbizalomhiányod és bizonytalanságod egyszerűen értelmetlenné válik, hiszen nem lehetsz soha kevesebb másoknál a MINDENSÉG nézőpontjából a te tapasztalatod ugyanolyan fontos, mint bárki másé.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK