Egyre élesebbek lesznek a különbségek!

eles kulonbsegekAhogy az egyre táguló új tudatosságoddal egyre inkább belakod az új valóságot, amit magad számára hoztál létre úgy válsz egyre érzékenyebbé mindarra magad körül, ami még a régi világ régi tudatosságában gyökeredzik.

 

Egyszerűen nehéz megérténed, hogy mások miért nem látják meg azt a csodát az életben, amit te magad már olyan rég látsz. Vajon miért fordulnak állandóan ellened és miért kívánják azt, hogy elbukj.

 

Ez a változás nem várhat tovább!

 

Ahogy a körülötted élők egyre határozottabban érzékelik a benned lezajlott változást, úgy válik ez számukra is sürgetővé. Azonban azok, akik félnek ettől a váltástól ellenségként tekintenek rád, hiszen már a puszta jelenléted is megkérdőjelezi jelenlegi életformájukat, amihez oly kitartóan ragaszkodnak. Ahogy rád néznek ezek az emberek a fényed elvakítja őket elnyomva a bennük élő sötétséget. A sötétség semmi esetre sem akar szembe nézni ezzel a fénnyel, hiszen az szükségszerűen a véget jelenti.

 

A benned élő új tudatosság elemi erővel fegyverzi le a régi tudatosság energetikai játszmáit, hiszen ebből a szemszögből nézve te már minden pillanatban tudod, hogy mikor mi történik és milyen szándékkal. Ezek a játszmák most már egyáltalán nincsenek hatással rád és ez dühöt ébreszt azokban, akik nem látnak túl a saját játszmáik szűk eszkoztárán.  Neked csupán egyetlen dolgod van, soha ne fogadd el az ilyen alacsony energiájú kihívást, helyette inkább mondd el a mantrádat újra és újra:

 

A fényt választom!

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK