Így leszel spirituálisan felnőtt..

 

spiritualis-felnottkor-nA spirituális útkeresésed megannyi állomása után egyfajta kiábrándultság és csalódottság lett úrrá rajtad. Annyi átélt kaland, megosztott élmény és közös titok után semmi mást nem érzel csak valamiféle fásult ürességet, egy végtelen űrt, ami betöltésre vár. Olyan vagy mint az a gyermek, akitől minden játékát elvették és most unottan és sértődötten lófrál a világban.

 

Rá kellett jönnöd, hogy azok a filozófiák, ezoterikus tudományok, mély spirituális meditatív élmények, amiket eddig megszereztél önmagukban nem elegendőek, egyszerűen nem teszik boldoggá az életed. Ezeket az élményeket eddig sokkal inkább arra használtad fel, hogy a hétköznapi valóság vakító fényét eltompítsd és a lelked fülsiketítő hangját elcsendesítsd. De ennek az időszaknak egyszer és mindenkorra vége, immunissá váltál a spirituális drogokra és többé már nem csillapítják a fájdalmaid. A régi eszközök többé nem működőképesek, akárhogy próbálsz is életet lehelni beléjük.

 

Eljött az ideje, hogy felnőj, nemcsak fizikai értelemben, hanem szellemi értelemben is.  A spirituális felnőtté válás annyit tesz, hogy egyszer és mindenkorra felelősséget vállalsz az életedért és annak minden történéséért. Ez azt jelenti, hogy soha többé nem mutogathatsz másokra semmiért, ami az életedben veled történik, mert ez olyan, mint amikor a gyerekek minden megbotlásuk után szaladnak az anyukájuk szoknyájához. Vissza kell térned az életed hétköznapi valóságához és magaddal kell hoznod az elmúlt húsz esztendőben felfedezett spirituális erőt.

 

A mögötted lévő rögös út nem volt hiábavaló

 

Az elmúlt évtizedek a tanulásról és a felfedezésről szóltak, ahogy a gyerekek is előbb iskolába járnak, mielőtt kilépnének a felnőtt életbe és a saját lábukra állnának. Rengeteget tanultál, sok tapasztalatot szereztél és most eljött az ideje, hogy ezt a sok mindent a hétköznapi életed realitásának alakítására használd.

 

“Érett” felnőtt létedre nem viselkedhetsz többé úgy, mint egy kisgyerek, aki mindig mástól, mindig kívülről várja a vágyai megvalósulását. Soha többé nem kell a születésnapodra, a Mikulásra vagy a Karácsonyra várnod ahhoz, hogy valaki valóra váltsa az álmaid, mert ez mostantól a te felelősséged. Éppen most jött el az ideje annak, hogy a kezedbe vedd az irányítást. Egyszerűen meg kell tenned a szükséges lépéseket.

 

2012 elmúlt és ha nem értetted meg a jelentését, akkor semmit sem hozott neked

 

Az elmúlt évek spirituális felkészülése várakozással és izgalommal  telt: “Vajon milyen változást hoz 2012?”. Sokan, köztük jómagam is sokáig hittem abban, hogy egyszeriben megváltozik körülöttem minden és feloldozást nyerek a terheim alól, de be kellett látnom, hogy ha én magam nem dolgozom együtt az aktuális energiákkal, akkor jöhet még száz 2012 akkor sem fog változni körülöttem semmi.

 

Az energiák szintjén minden pontosan úgy történt, ahogyan vártad. 2012 a dimenzióváltás és az ugrásszerű fejlődés éve volt, de ha ez az energetikai ugrás nem kapott teret a mindennapjaidban,  akkor most igazán csalódott lehetsz, hiszen valóban úgy tűnik, mintha semmi sem történt volna. Itt az ideje, hogy felállj a meditációs párnádról, elfújd a gyertyákat, visszatedd a polcra a könyveket és elkezdj komolyan dolgozni annak az életnek a kialakításán, amire olyan régóta vársz, hiszen mindez egy karnyújtásnyira van tőled.

 

Ha úgy érzed, hogy részt akarsz venni ebben a munkában, azáltal, hogy elfogadod, mindenkinek a saját életét kell építeni, akkor én itt leszek építve mindazt, amit vállaltam és ha akarod, akkor a 2013-as évben is segítek neked.

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK