Advent I. hete: Ismerd fel isteni önmagad!

advent 1 n

 

Advent első hetében a mély belső összehangolódás kerül a középpontba. Ebben az egy hétben érdemes számban venned, hogy mi az, aminek az elvégzését erre az évre tervezted és mi az ami ebből megvalósult.

 

A legbelső vágyaid azok, amik a legszorosabb kapcsolatban vannak az isteni önmagaddal. Ha a vágyaid többnyire valóra válnak, akkor az isteni önmagaddal összhangban éled az életed, ahol folyamatosan jelen van önmagad legbelsőbb igazsága is.

 

Ki az isteni önmagad?

 

Az isteni önmagadat más néven felettes énnek, vagy angyali énnek is nevezheted, de úgysem ez a lényege, hanem a szellemiség, ami az elnevezés mögött húzódik. Az isteni önmagad egy olyan szellemi MAG az életedben, ami az egész életutadat, a vágyaidat és a tetteidet is meghatározza. Ha boldogan, elégedetten és sikeresen éled az életed, akkor biztos lehetsz abban, hogy összhangban vagy az isteni önmagaddal.

 

Mi történik, ha nem vagy összhangban az isteni önmagaddal?

 

Amikor sikertelennek és boldogtalannak érzed magad, akkor egy falat húzol fel isteni önmagad és az életed közé, ami megnehezíti, hogy aktív kapcsolatban légy az életterveddel és döntéseidet azzal összhangban tudd meghozni.

 

Amikor fal van az életed és a benned élő isteni között az nem azt jelenti, hogy nincs jelen benned az isteni csupán azt jelenti, hogy tudattalanul elzártad magad a vele való aktív kapcsolattól. Amikor ez megtörténik, akkor abban érheted tetten, hogy görcsössé és erőltetetté válnak a tetteid, bizonytalanná válnak a döntéseid. Ilyenkor az az érzésed lehet, mintha kicsúszna a talaj a lábad alól és elveszítenéd a biztonságot az életedből.

 

Hogyan találhatsz utat az isteni önmagadhoz?

 

Az elzárt állapotból az egyetlen kiút az összehangolódás útja, amihez több módszer is rendelkezésre áll. Az egyik egyszerű meditatív technika, ha néhány percig elvonulsz, akár naponta több alkalommal és semmi mást nem teszel, mint a légzésedre figyelsz behunyt szemmel.

 

Ez a folyamat segít kikapcsolni a pörgő gondolatokat, aminek következménye, hogy akár másodpercek alatt leomolhatnak a falak, amik elválasztanak az isteni önmagadtól és újra képessé válsz befogadni azt az inspirációt, ami minden pillanatban a rendelkezésedre áll.

 

Az isteni önmagaddal összhangban az életed gördülékennyé és spontánul sikeressé válik, de ennek gyakorlati alkalmazásához időre és kitartásra van szükséged. Advent első hete arra hívja fel a figyelmedet, hogy vizsgáld meg, hogy az elmúlt egy évben mennyire tudtad összhangban élni az életed isteni önmagaddal, ami esélyt ad neked arra, hogy újra felépítsd az elveszett kapcsolatot.

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK