Most egyre tisztábban láthatod ÖNMAGAD!

 

kristalytiszta gyemant
Ahogy fokozatosan megközelíted azt a tudati hidat, amin hamarosan át fogsz kelni egyre tisztább és tisztább képet alkotsz önmagadról. Könnyen lehet, hogy nagy meglepetések érnek az előtted álló időszakban.

 

Olyan képességek és lehetőségek bontakoznak ki benned szinte egyik napról a másikra, aminek a létezéséről korábban sejtelmed sem volt.

 

Eljött a megtisztulás ideje!

 

Itt az ideje, hogy a maradék szennyeződést is eltávolítsd az egyéniséged csiszolatlan gyémántjáról, hiszen csak akkor áll össze a teljes kép, csak akkor ismered meg önmagad, az életed és a küldetésed személyes igazságát ha már semmi sincs, ami beárnyékolhatná azt.

 

Most világossá válik előtted minden megtett lépésed

 

Ahogy az előtted álló úton szép fokozatosan megszabadulsz a hátadon cipelt súlyos terhektől egyre tisztábban, egyre világosabban érted meg az eddig megtett és a még előtted álló út értelmét.

 

Csak akkor nyer értelmet mindez, amikor az utolsó részlet is a helyére kerül és az egyéniséged kőkemény csodálatosan ragyogó gyémánttá csiszolódik. Ez az a feladat, amin oly hosszú ideje töretlenül dolgozol, aminek a célja, hogy csodás ékkőként ragyogd be az egész életed és semmi se árnyékolhassa be ezt a fényt.

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK