Nyilvánítsd ki az akaratodat!

 

nyilvanitsd-ki-az-akaratod

Minden változás az életedben, minden álmod megvalósulása a konkrét akarat kinyilvánítással kezdődik, amivel megfogalmazod, hogy mi a pontos szándékod, mit akarsz elérni. A szavaid teremtő erővel rendelkeznek, ezért az akaratod kinyilvánításánál mindig pontosan kell fogalmaznod.



 

Képzeld el, hogy ott áll előtted a "Jó tündér" és teljesíti számodra életed legfontosabb kívánságát. Nem fogalmazhatsz úgy, hogy "Szeretnék boldogabb életet", "Szeretnék jobb munkát",  "Szeretnék több lehetőséget", "Szeretnék több pénzt".

 

Kérek valamit enni! Tudod mit fogsz kapni?

 

Azt vedd alapul, hogy mit akarsz, mit hozzon az életedbe a "Jó tündér". Addig nem tudja teljesíteni a kívánságodat, amíg nem konkretizálod a kérésedet. Ez olyan, mintha beülnél egy étterembe és azt mondanád "Kérek valamit enni!".

 

Az étteremben is konkrétan választasz az étlapról, mielőtt rendelsz. Amikor kinyilvánítod az akaratodat, akkor is pontosan kell fogalmaznod, máskülönben nem tudod a saját erődet arra használni, hogy megvalósítsd az akaratod.

 

Konkretizáld a szándékaidat!

 



Ha boldogtalan az életed, akkor írj egy listát azokról a dolgokról, amik miatt boldogtalannak érzed magad. Válaszd ki ezek közül a legsúlyosabb problémát és nyilvánítsd ki az akaratod azzal, hogy megoldod a problémát.

 Ha jobb munkát szeretnél, akkor írj egy listát arról, mit is jelent a jobb munka pontosan, tételesen. Úgy mint amikor egy finom sütemény receptjét leírod. Ne felejtsd ki a titkos összetevőt sem, hiszen csak akkor fogsz tudni konkrét lépéseket tenni, ha pontosan tudod, hogy mi a célod.


 

Csak a saját erőd adhat neked valódi akaratot!

 

Annak érdekében, hogy képes legyél a lehető leghatározottabban, teljes erővel kinyilvánítani az akaratod, annak belülről kell jönnie, összhangban a saját energiáddal. Ahhoz, hogy összehangolódhass a saját energiáddal napi szintű kapcsolatban kell lenned vele.

 

Már csak 5 nap és megmutatom neked hogyan tanulhatod meg az erőd segítségével kifejezni az akaratod!

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK