Soha többé ne félj a valóságtól!

 

ne felj a valosagtol

 

Az eddigi spirituális utad semmi másról nem szólt, mint az anyagi valóság következetes tagadásáról, vagyis a menekülésről a világ elől, amiben élsz.

 

Olyan hangzatos felkiáltásokkal, mint a "a pénz mocskos, bűnös", "a pénz egy szükséges rossz", "valójában, amim nincs, arra nincs is szükségem".Ezekkel a mondatokkal azonban csak becsapod önmagad. Ezek a mondatok tömény képmutatásról és álszenteskedésről szólnak.

 

Ha menekülsz az anyag elől, akkor az örömöt tagadod meg saját magadtól

 

Élvezd azt, aki vagy és azt, ahogyan élsz. Az anyagtól való meneküléseddel éppen a földi létezésed végső értelmét tagadod meg. Hiszen éppen azért élsz anyagban, hogy megtanuld az anyagot használni, irányítani és alakítani, segítségével tapasztalatokat szerezni.

 

Éppen elég időt töltöttél már el aszkéta önmegtagadással

 

Ezt direkt módon ki is fejezted megerősítésképpen. "Ezt nem engedhetem meg magamnak, sőt nincs is rá szükségem" Ezek a mondatok mélyén hazugság és önáltatás húzódik. Egyszerűen nem akarsz felelősséget vállalni a saját teremtő képességed használatáért.

 

Értsd meg végre, hogy teremtő erővel rendelkezel és bármit létrehozhatsz, meg kaphatsz és elérhetsz, amire csak vágysz. A vágyad, pedig a létezésed leginkább magától értetődő és természetes része. Ha mindezt megtagadod önmagadtól, akkor magát az életet és az isteni önmagad tagadod meg.

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK