Szárnyakat kapsz márciusban

 

szarnyakat kapsz n

 

Ebben a hónapban szinte szó szerint szárnyakat kapsz. Olyan érzés lesz mindez, mintha több kilométer magasságból nézhetnél rá a saját életedre.

 

Nem csak a hétköznapi béka perspektívából láthatod a történteket hanem egy sokkal magasabb nézőpontból is ami olyan részletekbe és összefüggésekbe enged bepillantást, amik máskor láthatatlanok.

 

Hossszú távon láthatod az előtted álló utat

 

Most megpillanthatod a célját és értelmét mindannak, amit napi szinten aprólékos munkával végzel. Ez azért is különösen fontos, mert az élet természetéből adódóan hajlamos vagy elveszni a részletekbe, de itt és most egyszerre láthatod át a múltat a jelent és az előtted álló jövőt.

 

Olyan mintha most minden egyszerre történne

 

Mintha egy szempillantás alatt kilephetnel a tér és az idő fogságából, hogy az életed tervező asztala mellől a hétköznapi tudatosságoddal pillanthass bele életed stratégiai részleteibe. Ami korábban nyűgnek, felesleges nehézségnek vagy bosszúságnak tűnt számodra, most az is megtalálja a helyet és értelmét a nagy képben, amit most láthatsz az eletedről.

 

Gyönyörködj a látványban, mert ilyen látványban nem lesz minden nap részed.

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK