Szeptemberben átlépünk egy határt ahonnan nincs visszaút

 

atlepunk egy hatart nA mögötted álló nehány hónapban rengeteg fájdalmas veszteséggel kellett szembenézned. Talán elvesztetted nehány nagyon közeli szerettedet is, azonban mindez nem volt hiábavaló. A veszteségeid rengeteg múltbeli terhet vettek le a válladról, amik súlyos teherként nehezedtek rád az elmúlt években.

 

Egy olyan híd felé tartunk, amin csak akkor tudsz átkelni ha a terheidet még a híd előtt leteszed. A most eltavozók felvállalták azt a szolgálatot érted és az egész emberisegért, hogy elviszik a rajtad nehezedő terhek jelentős részét.

 

Légy hálás minden történésért, akkor is ha fáj!

 

Akármi történt veled az elmúlt hónapokban, akármilyen veszteség ért téged az mind azért történt, hogy tehermentesitsen téged. Légy hálás a történtekért akkor is ha ebben a pillanatban meg fájdalommal teli a szíved. Hidd el ezek a sebek hamarabb begyógyulnak, mint hinnéd.

 

Utunk egy különleges ponthoz érkezik hamarosan.

 

Át fogunk kelni azon a bizonyos hídon, ahol csak tiszta tudattal kelhetsz át. Ez a pillanat a búcsú perce is egyben. Búcsuznod kell most attól az élettől, amit eddig magadénak ismertél. Búcsuznod kell az életed sok szereplőjétől és velük együtt a saját szerepeidtől is. Ezen a hídon csak meztelenül kelhetsz át, de ha egyszer rálépsz többé nincs visszaút.

 

Valami végérvényesen megváltozik most az életedben

 

Hogy mi jön ezután az kizárólag te döntheted el. Életedben talán először át fogod élni a szabad döntés varázslatos érzését. A hídon túl egy új világ vár téged, amit nem felfedezned, hanem megalkotnod kell most.

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK