Te melyik világban akarsz élni?

 

a ket vilag n

Ahogy az idei évében az új tudatosság energiái egyre intenzívebben éreztetik hatásukat, úgy válik el egyre élesebben egymástól az új és a régi világ.

 

A két tudatosság, a két dimenzió most párhuzamosan létezik egymás mellett, de a tudati frekvenciák közötti különbségek óriásiak.

 

A tudatod sok tekintetben a két valóság között tartózkodik, de a régi energia nehézségi ereje miatt, egyszerűen kényelmesebb a régi tudatosság potenciáljába belekapaszkodva a régi módszerekhez folyamodni. Természetesen azt fogod tapasztalni, hogy semmi nem úgy működik, ahogyan szeretnéd.

 

Vissza kell térned önmagadhoz

 

Újra kell rendezned az összekuszálódott energiaszálakat, mert az új tudatosságod finom energiahálóját könnyen szétzilálja a régi tudatosság durva szövésű hálója. Meg kell tanulnod egy ideig együtt élni ezzel a kettősséggel.

 

Leginkább az embereken fogod észrevenni az óriási potenciálkülönbséget. Nem szabad hagynod, hogy magukkal rántsanak vissza abba a valóságba, ami tulajdonképpen már csak azok számára létezik, akik még ebben a tudatosságban horgonyozták le magukat.

 

Nem mindegy melyik világban horgonyzod le a tudatosságod! Válaszd az új tudatosságot!

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK