Te vagy a dimenziókapu

 

A legtöbben azt gondolják, hogy a dimenzióváltás valami különös és leginkább misztikus külső esemény, ami egyszer csak meglepetésszerűen bekövetkezik az életünkben. Ha jobban belegondolsz, akkor ez sem sokkal különb, mint tátott szájjal várni a sült galambot, hogy a szádba repüljön.

 

A dimenzóváltás a saját egyéni feladatod

 

te vagy a dimenziokapu nA dimenzióváltást éppolyan egyedül fogod véghezvinni, mint ahogyan egyedül jöttél a világra. Nem kell sietned vele, hiszen egy természetes fejlődési folyamat eredményeként fog megtörténni veled.

 

Abból veheted észre, hogy mar el is kezdődött az életedben és ebben a pillanatban is részese vagy, hogy "érthetetlen" módon egészen másként látod az életed eseményeit, mint ahogy korábban és nagyban másként, mint ahogy az adott helyzetben "elvárható" lenne tőled.

 

A megtisztulási folyamat eredményeképpen azt fogod észrevenni, hogy mar nem érintenek olyan mélyen és fájdalmasan a világ eseményei. Mintha az egészet egy bizonyos távolságból néznéd, átlátod az események közti összefüggéseket, de nem merülsz már bele a fájdalom mardosó tengerébe, mint azt korábban oly sokszor tetted.

 

Ami most történik elsőre talán ijesztő lehet

 

Ez a folyamat elsőre ijesztő is lehet, mintha érzelmileg érzéketlenné válnál, de szó sincs erről. Egyszerűen leválnak rólad a hosszú életek óta alázattal viselt fájdalom rétegek, hogy átadhassak a teret az örömének és a magad teremtette élet szépségeinek.  Kizárólag akkor értheted meg ezt a csodás átalakulást, ha nem küzdesz két kézzel ellene. Minden, ami most történik veled teljesen normális, egyszerűen fogadd el és figyelj ez segít megtalálni a benned levő dimenziokaput.

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK