Tudod miért menekülnek sokan a spiritualitásba?

egyensuly nNéhány éve azt vettem észre magamon, hogy kínosan kell ügyelnem az egyensúlyra a spirituális és a gyakorlati dolgok között. Mindkét terület önmagában véve egy olyan végletbe sodorhatja az életem, ami végül csak kudarcot és csalódottságot hoz az életemben.

 

Akár hiszed, akár nem, voltam az életem során már szélsőségesen spirituális gondolkodó, akit minden alkalommal oda kell kötni valamihez nehogy kirepüljek a Föld légköréből. Aztán volt időszak, amikor 100%-ban az élet anyagi vonatkozású kérdéseire fordítottam a figyelmemet, ami görcsössé és keménnyé tett önmagammal és másokkal szemben is.

 

Rá kellett jönnöm, hogy a tartós siker kulcsa az EGYNESÚLY.

 

Fontos, hogy nyitott spirituális csatorna maradjak, de közben a hétköznapi dolgokban is képes legyek megállni a helyemet, hiszen az ábrándozásból soha nem lesz ropogós sült kenyér. A spirituális inspirációkat, az álmaimat, csak akkor válthatom valóra, ha megtervezem az oda vezető utat és konkrét gyakorlati lépéseket teszek, hogy a tervemet megvalósítsam.

 

Hiszem, hogy csak akkor lesz egyensúly az életedben, ha a spiritualitás és a gyakorlat egyszerre van jelen. Ha visszaemlékszem az első kezdeti lépéseimre a spirituális utamon, akkor azt látom, hogy akkoriban menekülő útvonalnak használtam a spiritualitást a hétköznapok valósága elől. Ez az út végül olyan irányba vezetett engem, hogy anélkül legyek képes irányítani a körülöttem lévő valóságot, hogy a rabszolgájává válnék.

 

A legtöbben csak belemenekülnek a spiritualitásba

 

Ők attól félnek, hogy irányítaniuk kell az életüket és felelősséget kell vállalniuk a döntéseikért és a tetteikért. Azonban ettől nem menekít meg a spirituális gondolkodás, éppen ellenkezőleg, ha jó úton jársz, akkor előbb - utóbb visszatalálsz az élet gyakorlatias oldalához, ami célok és tervek segítségével leföldeli a benned lévő hatalmas spirituális erőt.

 

Van megoldás, ami segít egyensúlyt teremteni az életedben

 

Ezen az úton szerzett tapasztalataim esszenciáját beleöntöttem egy különleges módszertanba, ami jól ötvözi a spiritualitást a gyakorlattal. Ez a módszertan két részből áll, ahogy az életednek is két oldala van: spirituális és gyakorlatias.

 

A spirituális oldalad ébrentartását meditációs gyakorlatok támogatják, amiknek a segítségével összekapcsolódhatsz a saját egyéni energiáddal és képes leszel megtartani a spirituális rezgésedet. A meditációk képek és érzések segítségével mutatnak neked utat ahhoz az élethez, amire mindig is vágytál.

 

A gyakorlatias oldaladat a mindennapi életben megtett konkrét lépésekkel és elvégzett feladatokkal tudod megerősíteni.  Ezek a feladatok segítenek neked abban, hogy a meditációk során kapott inspirációkat a gyakorlatban célokká és tervekké formáld, amiket képes leszel megvalósítani.
A meditációk és a gyakorlati feladatok nem csak a céljaid kitűzésében támogatnak, hanem segítenek elengedni mindazt, ami már terhessé vált az életedben, hogy helyüket azok a dolgok vegyék át, amikre igazán a szíved mélyéről vágysz.

 

Még három nap és 2013 január 24-én kinyitom számodra a kaput egy különleges módszertanhoz. ELKEZDŐDIK A NAGY RENDRAKÁS, amikor a KÁOSZBÓL VÉGRE FEJLŐDÉSI PÁLYÁRA ÁLL AZ ÉLETED! Felkészültél? Mindössze 5 napod lesz rá, hogy eldöntsd komolyan akarod-e ezt a változást!

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK