Itt az ideje, hogy tudatára ébredj a benned szunnyadó erőnek!

Ahhoz hogy tudatosan teremthess, összhangba kell kerülnöd önmagaddal!

 

Hogyan teremthetnék tudatosan, ha még a mindennapi problémáimmal sem tudok megbirkózni?

 

A problémáidat soha nem oldhatod meg azon a tudatossági szinten, ahol létrejöttek, ezt már Einstein is megmondta. A megoldás nem az, hogy elkezded kigubancolni a gordiuszi csomót, hanem hogy az egész csomót, úgy ahogy van magad mögött hagyod, és tovább mész az úton ami még előtted áll.

 

Ez egy tudatos döntés kérdése, és ha a jelen pillanatban ezt most lehetetlennek érzed, akkor kérlek hogy engedd meg, hogy végig vezesselek téged ezen a folyamaton.

 

Engedd meg, hogy olyan eszközöket adjak a kezedbe, amik segítségével a tudatosságodat a gordiuszi csomó fölé emelheted és madár távlatból világossá váljon előtted, hogy ezt a csomót már teljesen felesleges tovább gubancolni, mert csak egyre jobban belebonyolódsz.

 

kep1 5381905 ml

 

Megoldások keresése helyett kerülj összhangba a saját erőddel!

 

Rá fogsz jönni, hogy a jelenlegi problémáid oka "mindössze" az, hogy nem a saját energiáiddal dolgozol, mert nem vagy tisztában a benned élő erő természetével. Az elmúlt években erre az erőre a racionális meggyőzés eszközeivel igyekeztem rávilágítani elemzések és előadások segítségével, de most elérkezett az idő, amikor a racionális meggyőzés kevés. Most arra van szükség, hogy ezt az erőt a saját tapasztalatodból merítve egyszerűen átéld.

 

Itt most nem arról van szó, hogy, amit eddig olvastál, vagy hallottál és megtanultál, azt felejtsd el, hanem arról, hogy az eddigi eszközeid már nem elegendőek ahhoz, hogy a tudatosságodat olyan szintre emeld, ahol a tudatod befogadóvá válik a teremtő erőd beáramlása felé. A mindennapi problémáid gordiuszi csomója egyszerűen átugorhatatlannak tűnő akadályokat gördít eléd a saját erődre való ráébredés folyamatában, ezért olyan eszközre van szükséged, ami nem a jelenlegi problémáidra koncentrál, hanem egyszerűen fölé emel, azért, hogy képes legyél szárnyalni, mint egy madár.

 

Minden ami körülvesz téged a saját teremtésed, akár tudatos, akár nem

 

Akármilyen élethelyzetben vagy most azt is teremtéssel hoztad létre, de mivel nem voltál tisztában a teremtő erő működésével és természetével, ezért könnyen lehet, hogy eddig olyasmit teremtettél magad számára, amit tudatosan soha nem kívánnál magadnak. A saját erőd birtokában, azonban képes leszel változtatni a tudattalanul megteremtett, de mára már idejét múlt helyzeteken.

 

A tudatos teremtés, kizárólag a saját erődből jöhet létre, mert a tudatos teremtéssel csak olyan egyéni tapasztalást teremthetsz magad számára, ami a mindenségben eddig nem létezik. Az előttünk álló időszak legfontosabb törvénye: "Nincs több ismétlés!". Soha többé nincs szükség rá, hogy egy tapasztalatot újra megszerezz, vagy egy "hibát" újra és újra elkövess. Sőt valójában arra is rá fogsz döbbenni, hogy valójában nem tudsz hibázni, mert minden egyes lépésed, az életed minden történése egy újabb tapasztalat megszerzését szolgálja, éppen ezért teljesen felesleges hibáztatnod önmagad és bűntudatot érezned olyasmi miatt, amikből tapasztalásokat szereztél.

 

3

 

A saját erőd megmutatja számodra mikor mit tegyél!

 

A saját erőd megismerése és a ráhangolódás egy olyan belső bizonyosságot ad számodra, ami lehetővé teszi, hogy mindig pontosan tudd, hogy mikor, mit és miért teszel. Soha többé nincs szükséged arra, hogy öntudatlanul olyan utakra sodródj, ahol kiszámíthatatlanság, bizonytalanság és félelem uralkodik. Egyáltalán nincs szükséged arra, hogy valaha is félj, vagy aggódj bármi miatt az életedben.

 

Lehetetlennek és elérhetetlennek hangzik számodra mindez? Egyáltalán nem az, éppen ellenkezőleg a saját erőd felismerése közelebb van hozzád, mint gondolnád. Sehova nem kell menned érte és semmilyen "különleges" dolgot nem kell tenned. Engedd meg nekem, hogy erre az útra elvezesselek.


Egy új tudatosság bontakozik ki benned, ami bizonytalansággal tölt el

 

A jelen pillanatban benned uralkodó belső bizonytalanság érzése abból ered, hogy a tudatod fokozatosan egy új tudatállapotra egy új tudatosságra hangolódik át, ami semmi esetre sem a jelenlegi tudatosságból nő ki, vagy a jelenlegi problémáid lassú és évekig tartó megoldásából ered, hanem egy tudatváltás egy kvantumugrás előkészületei zajlanak,    a jelen pillanatban is, ami semmi esetre sem érthető meg a jelenlegi racionális gondolkodás számára.

 

Az egyetlen járható út a jelen pillanatban a racionális elme átlépése és a megnyílás a történések tudatos befogadása előtt, ami ésszel fel nem fogható, sokszor szavakkal el sem mondható folyamat. Ennek az egyik legjobb eszköze a napi meditációs gyakorlat, aminek segítségével képes vagy összehangolódni önmagaddal és ráhangolódni a jelenleg is zajló változásokra, annak érdekében, hogy tudatosan a részesévé válhass.

 

A meditációs gyakorlatok következtében ráeszmélsz a benned szunnyadó erőre és megtanulod a sajátodként kezelni azt, ami magabiztosságot és belső bizonyosságot ad számodra. Ennek következményeként, pedig sokkal könnyebben tudod megtenni a következő lépést melynek során tudatos teremtővé válsz.

 

kep3 8516710 ml

 

Mit üzen a MINDENSÉG neked arról, ami most történik veled?

 

A napi meditációim során általában kérdéseket teszek fel, vagy egyszerűen csak nyitottá válok azokra az impulzusokra, amik el akarnak jutni hozzám. Az egyik este a meditációs gyakorlatok fontosságára nézve tettem fel a kérdésemet és a következő választ kaptam rá, a Mindenség információs rendszeréből, vagyis az Egységes Tudatmezőből.

 

"A meditáció kapu a tudat számára az ésszel fel nem fogható és meg nem érthető világ felé. Az ésszel felfogható világ egy nagyon szűk morzsája a létezésnek. Ahhoz, hogy a tudat képessé váljon az utazásra - ami az új tudatosság alapvető természete - el kell engednie a racionalitás partjait és ki kell hajóznia a megfogható világ kikötőjéből, hogy útnak induljon az univerzum végtelen egységtudat óceánja felé. 

Ez az utazás tökéletesen irracionális a ti világotok szavaival, ezért szükség van rá, hogy a racionális tudat képes legyen félre állni az útból. A meditáció az emberi tudatod hullám természete a jelenlegi paradigmában, amit előbb fel kell fedezned, mielőtt a kvantum valóságba belépnél.

 

A legtöbben csak a részecske természetüket ismerik és fogadják el egyetlen létezőként, de mivel most mind a részecske, mind a hullám természet megszűnik létezni miközben egységkvantummá változik, ami az egységes tudatmező alapvető építő eleme, ezért a jelenlegi valóság széthullani látszik, pedig csak dimenziót vált. 

A dimenzióváltás előkészülete a két fajta természet integrációja egymással. Mivel a részecske természet magától értetődő a jelenlegi tudat számára, ezért szükségszerű, hogy a hullám természetével is megismerkedjen, csak így lehetséges az integrálódás, és dimenzióváltás a kvantum valóságba.

 

Később nem lesz szükség meditációra, hiszen a tudat folyamatos élő kapcsolatban lesz minden létezővel az egységes tudatmezőben, de addig, ameddig ez létrejön, az áthangolódás egyik legjobb eszköze a meditáció, vagyis a kapu a kvantnumvalósag felé."

 

 

Átadom számodra a MINDENSÉG ajándékát

 

Engedd meg, hogy átnyújtsam számodra a tudatos teremtés újabb gyümölcsét, melyet a Mindenség inspirált annak elősegítésére, hogy akkor is megnyíljon számodra út a Tudatos Teremtővé válás felé, ha jelen pillanatban még a mindennapi problémáid gordiuszi csomója nem engedi, hogy egy magasabb valóság felé megnyílj. 

 

Az az eszköz, amit átadok neked anélkül vezet ki a mindennapi nehézségeid hálójából, hogy meg kellene hasonulnod önmagaddal. Egyszerűen áthangolja a tudatodat egy olyan valóságra, ahol már számodra is kitárul a korlátlan lehetőségek ablaka. Fogadd szeretettel a Mindenség újabb ajándékát.

 

Ébredő Erő Meditáció

Ébreszd fel a benned szunnyadó erőt és készülj fel a tudatos teremtővé válásra!

ebredo ero doboz

6 vezetett meditáció segítségével lépésről-lépésre vezetlek végig azon az úton, aminek során nyitott csatornává válsz és összhangba kerülsz a saját erőddel!

 

megrendelem-2

Miről szól az Ébredő Erő Meditáció?

 

Az Ébredő Erő Meditáció a saját belső erődre való ráeszmélés gyakorlata, melynek során  végigvezetlek azon az úton, ami az önmagad megismerése, az egyéniséged felszabadítása és a lehetőségeid tökéletes kihasználása felé vezet téged. Az Ébredő Erő Meditáció hat különálló vezetett meditációból áll, melyek különböző hosszúságúak. A meditációk segítségével lépésről-lépésre szabadíthatod fel a benned szunnyadó erőt és elindulhatsz azon az úton, ami a tudatos teremtő képességed kibontakozása felé vezet téged.

 

1. lépés: Nyitottság meditáció

Befogadó és nyitott csatornává válás

 

Ez a 10 perces vezetett meditáció abban segít téged, hogy ítélkezés nélkül képes legyél befogadni a relaxált állapotban benned megjelenő képek és érzések áramlását és képes legyél egyszerűen csak megfigyelni azokat, ahelyett, hogy az eszeddel próbálnád meg kontrollálni a történéseket.

 

Ez a felkészülés első lépése elsősorban akkor fontos számodra, ha jelen pillanatban még nem, vagy csak nehezen tudsz lazítani. Ezt a meditációt kifejezetten akkor ajánlom számodra, ha kezdő, vagy újrakezdő meditáló vagy, és fontos, hogy megtanuld vagy felelevenítsd magadban a relaxált állapot élményét, amikor képes vagy a racionális eszedet félre állítva megnyílni a benned lévő erő felé.

 

Végezd el az Ébredő Erő Meditáció első meditációs gyakorlatát és válj tökéletesen nyitott csatornává!

 

 

kep4 6678180 l

 

2. lépés: A hét tükör meditáció

A benned lévő erő képes csodákat teremteni magad körül, ismerd hát meg mind a hét arcát

 

A benned lévő erő hét arca pontosan megegyezik a hét csakrád, vagy a születési dátumod hét törvényének energiáival. Ebben a vezetett meditációban hét különböző tükörben nézheted meg magad és minden tükör a benned lévő erő más és más aspektusát (arcát) mutatja meg számodra. Ez a meditáció összekapcsol téged a benned lévő belső erővel és segít megérteni annak természetét. Segítségével többé nem lesz kérdés számodra, hogy ki is vagy valójában, hiszen a saját személyre szóló válaszaidat fogod megkapni önmagadra nézve.

 

Ezeknek az erőknek a racionális megértését szolgálja a “Használati Útmutató az életedhez” című személyre szóló elemzés. Ez a meditáció gyakorlatilag ennek az elemzésnek a jelentéstartalmát terjeszti számodra, de egy sokkal nyitottabb dimenzióban. Olyan megértésre teszel, aminek szavakkal történő leírása nem lehetséges. Ez a meditáció segít megélni számodra azt, aki valójában vagy.

 

kep5 9000244 xxl

 

3. lépés: A színház meditáció

Egy csodálatos egyéniség vagy, váltsd valóra az álmaidat! Kezdd azzal, hogy felszabadítod önmagad!

 

Ha jobban megfigyeled azt, ahogyan élsz, akkor rá fogsz jönni, hogy a jelenlegi életed sokszor inkább egy színdarabhoz hasonlít, ami napról-napra ugyanabban a formában játszol el, ugyanazokkal a szereplőkkel, ugyanazok között a díszletek között, ugyanabban a jelmezben. Az egész olyan, mint egy ördögi mókuskerék, amiből első ránézésre nincs kiút. Olyan, mintha a szereped rabja lennél és soha nem adhatnád igazán önmagad. Az egyéniséged, vagyis az a forma, ahogyan a benned lévő erő a külvilág felé megnyilvánul sokkal több mint egy színpadi szerep és sokkal több lehetőség lakozik benned.

 

Az egyéniséged egy olyan “eszköz”, aminek a segítségével a benned lévő erőt a lehető legtökéletesebben kinyilváníthatod és segítségével válthatod valóra az álmaidat, ami a tudatos teremtő képességed gyümölcse. Az egyéniséged, mint az erőd kinyilvánításának eszközét a “Térkép az egyéniségedhez” című személyre szóló névelemzés segítségével érthetted meg racionálisan. Ez a meditáció ennek a megértésnek a kiterjesztését szolgálja tudatod egy magasabb dimenziójában, ahol nem csak megértheted, hanem át is élheted az egyéniségedből áradó erőt.

 

kep6 8460147 ml

 

4. lépés: A repülés meditáció

A lehetőségeid kihasználása soha többé nem lesz lehetetlen vállalkozás! Miért izzadnál vért, ha egyszer szárnyalhatsz is.

 

Az életed folyamatosan változó lehetőségek sorozata, de az eddigi életed minden lehetősége inkább tűnt egy több ezer méter magas hegycsúcsnak, amit csak kínkeserves munkával tudtál csak megmászni. Egy-egy megmászott hegycsúcson persze időről-időre átélhetted a sikert és néhány boldog pillanatot, de amint újra útnak indultál ismét le kellett ereszkedned a mélységbe, ami az energiád és lendületed elvesztésével járt.

 

Ahogy telt az idő egyre nehezebben vállaltad az újabb hegycsúcsok megmászásával járó kőkemény munkát és egy idő után talán úgy döntöttél, hogy neked elég a dimbes-dombos tájon róni a kilométereket lemondva ezzel arról, hogy a hegycsúcsokon újra erősnek és sikeresnek érezd magad.

 

Mit szólnál hozzá, ha az eddigi kemény munka helyett megtanulnál repülni, így ahelyett, hogy alá kellene szállnod két hegycsúcs között, egyszerűen átvitorlázhatsz a levegőben. Az életed folyamatosan változó lehetőségeinek racionális megértését az “Útmutató az éved minden napjához” című személyre szóló előrejelző elemzés segítségével érthetted meg. Ez a meditáció abban segít téged, hogy ne csak az eszeddel lásd meg a lehetőségeket, hanem a szíveddel is és képes legyél szárnyalni a lehetőségeid légáramlatán.

 

kep7 14767552 ml

 

5. lépés: Az életed útján meditáció

Hatalmas öröm forrásává változik az életed abban a pillanatban, hogy nem csak a felnőtt önmagadra hallgatsz, hanem a benned élő gyermek és kamasz is szóhoz jut melletted, akik játékosságot és szenvedélyt visznek az életedbe.

 

Felelősségteljes felnőtt emberként  hajlamos vagy azt gondolni, hogy mindent tudsz, ami az élethez kell, mert sokat tanultál már, ezért képes vagy mindig “okos” döntéseket hozni. Az “okos” döntések azonban sokszor inkább okoskodások. Az “okos” döntések helyett talán jobb volna bölcs döntéseket hozni, ehhez azonban nem elég ha csak az eszedre hallgatsz, sokkal többre van szükség. A benned élő gyermeki önmagad játékosságával, kreativitást és örömet vihet az életedbe. A benned élő kamaszkori önmagad pedig szenvedélyt és lendületet ad számodra.

 

Felnőttként talán megfeledkeztél róluk, de most itt az ideje, hogy újra találkozzatok és egyesítsétek erőiteket. Ez a meditáció abban segít neked, hogy integrálja a benned lévő gyermeket és kamaszt a felnőttkori éneddel, ezért képessé válsz ellazulni a mindennapjaidban és képes leszel újra játéknak tekinteni az életedet, amiben felfedezed az örömet és a szenvedélyt. Így egyesülve “hárman” megállíthatatlanok lesztek.

 

kep9 6821921 xl

 

6. lépés: A korlátlan bőség meditáció

Fel fogod ismerni, hogy minden ami körülvesz téged, valójában a korlátlan fehér fény tükröződése, ezért mindenből, amire csak vágysz korlátlan mennyiség áll rendelkezésedre. Fel fogod számolni magadban a szűkösség és a végesség korlátait.

 

Az életed olyan, mint egy prizmában megtörő fehér fény, ami színes szivárványt vetít a falra. A fehér fény gyakorlatilag végtelen mennyiségben áll rendelkezésedre, ezért a szivárvány, amit életként magad elé vetítesz szintén korlátlan bőséget képes teremteni az életedben. Minden körülmény, ami körülvesz téged ennek a korlátlan fehér fénynek az egyik árnyalata, amit te magad irányítasz és azt teremtesz belőle, amit csak a kedved tartja.

 

Ez a meditáció segít lebontani az önmagaddal szemben állított korlátaidat, amik megakadályoznak abban, hogy bőséget teremts magad körül és minden álmod valóra váljon. Ha megszabadulsz ezektől a korlátoktól, akkor már tényleg csak néhány lépés választ el attól, hogy tudatos teremtője legyél a saját életednek.

 

kep8 18051772 ml

 

Hogyan működik az Ébredő Erő Meditáció?

 

A meditációk során semmi mást nem kell tenned, mint követni a hangomat. A meditációs gyakorlatok során egyszerűen engedélyt adsz önmagadnak arra, hogy megmozduljanak benned az energiák, ezért a meditációk jótékony hatása akkor is érvényesül, ha jelen pillanatban még nem vagy gyakorlott meditáló. Nem kell megértened mi történik benned, sőt az a legjobb, ha inkább megérzed a történéseket.

 

A meditációk egyik célja, hogy képes legyél a racionális elmédben félre állítani teret engedve ezáltal a beáramló erő inspirációinak. Ez igényel némi gyakorlást a részedről, de semmiképpen sem egy lehetetlen vállalkozás. A meditáció mindenki számára tanulható, csakúgy mint a beszéd, az írás vagy az olvasás. Ezért semmiképpen ne tartson vissza semmilyen előzetes elképzelés vagy meglévő rossz tapasztalat, hogy a gyakorlatokat kipróbáld.

 

Az Ébredő Erő Meditáció a teremtő tudatod megnyílására való felkészülési folyamat!

 

Az Ébredő Erő Meditációt akkor ajánlom neked nagy szeretettel, ha úgy érzed, hogy vannak még benned gátak, amik megakadályozzák, hogy elkezdd a tudatos teremtés folyamatát. Ilyen gátak akkor is lehetnek benned, ha már végigcsináltad a Tudatos Teremtő Meditációt. Sokszor a mindennapi problémáid, korlátozó emberi kapcsolataid és természetesen a saját hited megakadályozzák, hogy nyitott csatorna legyél a saját erődre, aminek segítségével a tudatos teremtő folyamat elindulhat az életedben.

 

Az Ébredő Erő Meditáció segít neked elengedni az eddigi életed korlátozó terheit és hitrendszerét. Ezért ezeknek a meditációnak a gyakorlása hozzásegíthet ahhoz, hogy korábbi blokkjaid feloldódjanak, magabiztosnak és erősnek érzed magad a mindennapjaidban.

 

Az Ébredő Erő Meditáció stabil alapokat épít számodra ahhoz, hogy képes legyél leföldelni az új tudatosságot, ami fokozatosan felébred benned. A felemelkedési folyamatban létrejövő új tudatosság nem kivon téged az életedből, hanem lehetővé teszi számodra, hogy az életed minden eddiginél nagyobb öröm forrása legyen azáltal, hogy elkezded tudatos teremtőként saját magad alakítani az életed a saját teremtő erőd segítségével.


Nekem való az Ébredő Erő Meditáció?

Az Ébredő Erő Meditáció mindenképpen neked való, ha...

 

...úgy érzed, hogy az életedben jelen lévő problémák folyton visszahúznak és képtelen vagy úrrá lenni rajtuk...

...úgy érzed, hogy az emberi kapcsolataidban folyamatos játszmák és drámák kereszttüzében élsz, de mégsem tudsz szabadulni tőlük...

...úgy érzed, hogy az életed egy mókuskerék, amiben újra és újra ugyanazok a helyzetek ismétlődnek, amiktől képtelen vagy szabadulni, vagy megoldani őket...

...úgy érzed, hogy nincs benned elég erő és hit ahhoz, hogy tudatosan képes legyél alakítani a saját életedet...

...úgy érzed, hogy hiába olvasol könyveket, jársz előadásokra, kérsz segítséget másoktól, igazából egyik sem segít...

...úgy érzed, hogy szeretnél végre olyan eszközöket a kezedbe kapni, amik segítségével saját magad leszel képes a saját egyéni válaszaidat megtalálni...

...már nem csak segítséget vársz, hanem hajlandó vagy te magad tenni azért, hogy kiemelkedj abból a helyzetből, ahol jelenleg vagy...

...hajlandó vagy napi szinten gyakorolni a meditációkat, egészen addig, amíg már rutinná válik az életedben, hogy minden nap időt szánsz a saját energiáiddal való munkára... 

 

Vannak még kétségeim!

Mi van, ha az én esetemben nem működnek a tanított meditációs technikák?

 

A módszer, amit tanítok kellőképpen rugalmas, ezért a használatához nem kell minden lépést mereven betartanod. Inkább egy kiindulási alapnak szánom, amit tetszésed szerint a saját módszereddé alakíthatsz. 

 

Mi van, ha én nem tudok meditálni?

 

A meditáció egy tanulható és gyakorolható képesség, mint az úszás, vagy a kerékpározás. Bárki számára kis gyakorlással elsajátítható. Ha most még nem tudsz meditálni, a módszereket akkor is érdemes elsajátítanod.

 

7 ok, amiért érdemes mindenképpen belevágnod a programba

pipa-l #1 Teljesen kezdők is bátran belevághatnak. Ez nem egy Guruknak szóló elvont spirituális program. Akkor is érdemes kipróbálnod, ha még soha nem vettél részt ehhez hasonló programban

 

pipa-l #2 Érthetetlen elméletek helyett konkrét gyakorlatias technikákat kapsz, a tőlünk megszokott magas színvonalon.

 

pipa-l #3 Itt nem a hagyományos iskolában megszokott bemagolni való tudást adunk át. Amit kapni fogsz, az nem csak a spirituális fejlődésedhez, hanem a mindennapi életed gyakorlati vezetéséhez is fejlődési lehetőséget kínál számodra

 

pipa-l #4 A valódi életben kipróbált, működő módszereket kapsz. A tanított módszereket nem könyvekből ollóztuk össze, hanem a saját életünkben használt, működő és bevált technikákat kapsz.

 

pipa-l #5 Teljes, kerek egész, komplett módszertant kapsz, melyek használatához nincs szükség további haladó kurzusokon való részvételre. A kezedbe kapsz minden tudást, amire szükséged lehet.

 

pipa-l #6 Otthon is könnyedén elvégezhető gyakorlatok. A tanított módszer gyakorlása nem igényel semmilyen különleges eszközt, amit meg kellene vásárolnod, vagy különleges helyszínt, ahova el kell menned.

 

pipa-l #7 Lépésről lépésre elsajátítható technikák. Már azzal is sokat teszel magadért, ha csak az első heti feladatot elvégzed, nem kell a teljes módszertant azonnal magadévá tenni, de természetesen erre is van lehetőséged

 

 

Mit tartalmaz az 
"Ébredő Erő Meditáció" című meditációs csomag?

ebredo ero csomag-nagy


megrendelem-2

A meditáció az ONLINE TANULÓSZOBÁBAN érhető el

 

Az ONLINE TANULÓSZOBA az Ébredő Erő Akadémia innovatív fejlesztése, ami azt jelenti, hogy bárhol legyél is a világon, ha van a közeledben egy Internetes kapcsolattal rendelkező számítógép vagy okostelefon, akkor elérheted az ONLINE oktatási felületünket és tanulhatsz. 

 

Ez a megoldás a világ élvonalába tartozó módszer, ami neked is lehetővé teszi, hogy a létező legmodernebb és leginnovatívabb eszközök segítségével tanulj! A rendszer használata sokkal egyszerűbb mint bármelyik CD lejátszó üzemeltetése


#1 Az Ébredő Erő Meditációk hanganyaga online hallgatható és letölthető MP3 formátumban

ebredo ero cd

Mivel könnyen előfodulhat, hogy nincs időd és módod a programot videós formában megnézni, ezért lehetőséget biztosítok számodra arra, hogy az előadás hanganyagát letöltsd és a saját MP3 lejátszódra felmásolva tértől és időtöl függetlenül bárhol hallgathasd


#2 Letölthető és nyomtatható meditációs napló

ebredo ero jegyzetA meditációs program elvégzését támogató meditációs naplót ebben az elektronikus formában letölthető jegyzetben találod, ami szintén a program részét képzi

 megrendelem-2 

100% GARANCIA

 

garancia

Amennyiben a program legalább 3 havi folyamatos tanulmányozása után úgy érzed, hogy semmi hasznosat nem tanultál belőle, úgy visszafizetem neked az árát!

 


 

Ébredő Erő Meditáció

Hat vezetett meditáció segítségével lépésről lépésre vezetlek végig azon az úton, aminek során nyitott csatornává válsz és összhangba kerülsz a saját erőddel!ebredo ero csomag-nagy

 pipa-l LETÖLTHETŐ MEDITÁCIÓK (6 DARAB) - 5.900 Ft értékben

pipa-l LETÖLTHETŐ MEDITÁCIÓS NAPLÓ - 3.900 Ft értékben

 


 

 A csomag összértéke: 9.800 Ft helyett

MOST CSAK 3.990 Forint*

*Az ár tartalmazza az általános forgalmi adót (áfa) is

megrendelem-2