Mit jelent a DIMENZIÓKAPU?

mi a dimenziokapu nA Dimenziókapu azt jelenti, hogy eljött az idő, amikor túl kell lépned azokon a kereteken, amik eddig az életet jelentették számodra. Az élet sokkal több annál, mint amit eddig gondoltál róla és most megtapasztalhatod, hogy mire vagy képes, amikor az eddigi zárt burok kinyílik és elérhetővé válik számodra nem csak az eddig ismert világ, hanem a teljes Univerzum.

Ebben az időszakban egyedül rajtad múlik, hogy mihez kezdesz a hírtelen eléd táruló végtelennel. Amikor meghatározott számú lehetőségből kell választanod sokkal könnyebb dolgod van, mint amikor egyszer csak bármit megtehetsz, amihez csak a kedved tartja. Képzeld el, hogy te uralkodsz a saját MINDENSÉGED felett és a kezedben van az irányítás felelőssége.

Fel tudod fogni a végtelen szabadság lehetőségét az életedben

Nehéz felfogni egy ekkora szabadság jelentőségét és a hétköznapi eszeddel nem is lehetséges. Ahhoz, hogy ezt megértsd el kell engedned magadból minden korlátozó elképzelést, amit magad számára állítottál fel. Ezek a korlátok segítettek neked az eddigi életed során, de meglehet, hogy a továbbiakban már csak akadályoznak. Ez most egy olyan időszak, amikor a legmerészebb álmaid válhatnak valóra.

Képzeld el azt a helyzetet, mikor álmodban arra eszmélsz, hogy képes vagy irányítani a történéseket és bármi amire rágondolsz azonnal ott terem előtted. Ez most éppen ilyen időszak az életedben, ezért nagyon tudatosan kell most még gondolkodnod is, mert bármi amire elégszer gondolsz többszörös erővel jelenik meg az életedben.

Kérlek, hogy ne csak olvass, hanem meditálj is a képpel egy kicsit, hagyd, hogy egyszerűen csak hasson rád, de ne akard az eszeddel megérteni.

Ha úgy érzed hunyd be a szemed és hagyd, hogy a tiéd legyen a kép. Mit jelent neked?

 

21-Dimenziokapu-n

Schilling Péter: A Dimenziókapu

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK