A MINDENSÉG szupersztrádáján utazol

csillagvandor vagy n
Ahogy kinyílik a tudatod dimenziókapuja a MINDENSÉG spirituális szupersztrádája felé, kalandos utazásra indulsz az égi Csillagösvényen, aminek te vagy a Csillagvándora.

Földi küldetésed során bejárt utad nem az egyedüli út, amin jársz. Több dimenziós tudattal rendelkező lény vagy, így több dimenziós úton jársz, erről szól a Csillagvándor üzenete. 

Új égi utakra lépsz, amik ismeretlen tájakra kalauzolnak téged

A Csillagvándor azt jelenti, hogy az életed elérkezett a fejlődésed azon pontjára, amikor lehetőséged van új égi utakra lépni. Ez a fejlődés már nem abban a dimenzióban zajlik, amit eddigi megszokott életed során tapasztaltál. Ezek az új csillagösvények, amire most ráléphetsz már túlmutatnak minden eddig ismert földi korláton és új Univerzumok felé vezetik az életed.

Ha rálépsz erre az útra, akkor a fejlődésed már nem a földi úton, hanem a tejút csillagösvényén zajlik, ami tejesen új, szokatlan és ismeretlen utakra visz téged. Ebben a dimenzióban valójában már utak sem nagyon léteznek. Ezt az utat már te alakítod, itt már nincsenek rád hatással az élet földi értelemben vett szellemi törvényei, mert ennek az útnak a törvényeit is te magad teremted.

A Csillagösvény nem volt mindig nyitva az ember számára!

Amióta az emberiség a felemelkedés útjára lépett megnyíltak azok a csillagösvények számunkra, ahol az eddig ismeretlen szabályok szerint zajlik minden. Ezeket az ismeretlen szabályokat pedig neked kell megírnod, hiszen a saját utad törvényei lesznek, amiket kizárólag a tapasztalatszerzés új dimenzióiban fogsz megismerni.

Dobj félre most minden elképzelést arról, hogy milyen is az élet valójában, mert ha van bátorságod rálépni a csillagösvényre, akkor olyan élményeket és tapasztalatokat szerezhetsz magadnak, amik a MINDENSÉG eddigi létezése során ismeretlenek voltak nem csak számodra, hanem minden létező számára. Az itt szerzett tapasztalataid a saját egyéni tudatos teremtésed eredményei lesznek, amik semmihez sem hasonlíthatóak az eddigi létezésünk során.

Kérlek, hogy ne csak olvass, hanem meditálj is a képpel egy kicsit, hagyd, hogy egyszerűen csak hasson rád, de ne akard az eszeddel megérteni.

Ha úgy érzed hunyd be a szemed és hagyd, hogy a tiéd legyen a kép. Mit jelent neked?

22-Csillagvandor-n

Schilling Péter: A Csillagvándor

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK