Nézd a MINDENSÉG szemszögéből a saját életed

a mindenseg szemszoge nAz életed eseményeinek láncolatát nem csak a hétköznapi tudatállapotoddal szemlélheted, hanem lehetőséged van egy magasabb dimenzióból nézve összefüggéseiben látni az eseményeket és megérteni bennük a folyamatos fejlődés szükségszerűségét és a lelked felemelkedésének útját

 

Az a tudat, ami tulajdonképpen lényed többdimenziós kiterjedése nem korlátozódik egyetlen élet útjának bejárására. Semmilyen tapasztalat, amit megszerzel nem enyészik el és nem válik semmivé, hanem a MINDENSÉG információs hálózatának részévé válik, pontosan úgy, ahogy a többdimenziós tudatod is része ennek az információs hálózatnak.

 

A tapasztalások láncolata túlmutat az egyéni életeden

 

A választott körülményeid, csak apró morzsák a lehetőségek végtelenjében, amik közül az idők kezdete óta folyamatosan választasz. A tapasztalatszerzésed kereteit saját magad teremted meg és fűzöd fel őket gyönyörű láncszemként egy végtelen fonalra.

 

Most elérkezett az ideje, hogy ennek a tapasztalati láncolatnak és az ezzel kapcsolatos szabad választásodnak tudatára ébredj. Messze több vagy annál amit egyéleti lényként önmagadról gondolsz. Most képessé válhatsz arra, hogy ezen életeden belül is tudatában legyél annak a nézőpontnak, ahonnan az Angyali Éned látja mindazt, amiért itt és most jelen vagy.

 

Most megértheted életed összefüggéseinek láncolatát

 

Most lehetőséget kapsz arra, hogy megérthesd a tapasztalatszerzés egymásra fűződő láncolatát és ez az életedben is lehetőséget biztosít számodra, hogy az eddigieknél tudatosabban hozd meg a döntéseidet. Ez a lehetőség messze túlmutat az eddigi egyéleti három dimenziós gondolkodásodon, hiszen képes lehetsz életek és tapasztalatok sorozatát felfogva beilleszteni jelenlegi

 

Kérlek, hogy ne csak olvass, hanem meditálj is a képpel egy kicsit, hagyd, hogy egyszerűen csak hasson rád, de ne akard az eszeddel megérteni.

Ha úgy érzed hunyd be a szemed és hagyd, hogy a tiéd legyen a kép. Mit jelent neked?

27-Vilaglelek

Schilling Péter: A világlélek

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK