A december elhozza az utolsó nagy ugrást ebben az évben

 

nagy ugras n

 

A 2012-es év az ugrásszerű fejlődés  éve. Az idei év ízelítőt adott neked abból, hogy milyen elképesztő ütemben fog változni körülötted az élet az előtted álló időszakban. Az év végére a tudatod készen áll arra,  hogy dimenziót váltson.

 

A tudatod teremtő képessége megnyílt számodra az idei év volt a felkészülési folyamat utolsó lépése. Egy rendkívül hosszú és nehézségekkel teli út áll mögötted, aminek során fokozatosan felkészülhettél erre a csodás átalakulásra.

 

Ettől a pillanattól fogva már kizárólag rajtad múlik

 

Mikor veszed észre, hogy a gondolataid egytől-egyig valósággá válnak? Ha pedig ez így van, akkor elég ha megtanulod uralni a gondolataidat és képes leszel uralni a körülötted levő valóságot.

 

A december hónap energiája egy óriási lendületet ad számodra

 

A tudatod ugrásszerű fejlődésnek indul. Most van itt a pillanat, amikor előre kell tekintened és meg kell fogalmaznod magad számára milyenné akarod formálni a valóságod az előtted álló években.

 

Meg kell tanulnod vizuálisan gondolkodni, mert a következő évben az határozza majd meg a valóságod, hogy mennyire vagy képes tisztán és világosan magad elé vetíteni mindazt, amire vágysz. Itt az alkalom, hogy kigondolj valami  csodálatosat, amire a szíved legmélyéről vágysz, hogy a következő évben belevághass annak megvalósításába.

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK