A Jövő olyan, mint egy színes szappan buborék

a jovo szappanbuborek n

 

Csodálatos, színes és éppoly illékony, mint egy vékony szappanbuborék. Miért akarod, hogy a jövőd egy lebetonozott stabil és biztonságos pont legyen, ami fele kiszámíthatóan és folyamatosan tart az életed?

 

Amíg arra vársz, hogy biztonságot teremts magad körül folyamatosan egy álom jövőt hajszolsz, ami úgy csúszik ki a kezeid közül, mint egy nedves szappan.

A jövőt ebben a pillanatban teremted a jelenlegi lehetőségeid táptalaján.

A jövő egy lehetőség vagy más szóval potenciál. Sőt nem is egyetlen lehetőség, hanem lehetőségek tömkelege, amik ebben a pillanatban is ott vannak körülötted. Egyszerűen csak ki kell nyújtanod érte a kezed és le kell venned a polcról.

 

A jövő nem más, mint egy energetikai állapot egy olyan lehetőség, ami azt kívánja tőled, hogy határozott döntést hozz róla, hogy elfogadod. A körülötted levő lehetőségek azonban minden nap változnak és formálódnak. Ami egyik nap még a fejlődésedet szolgálja, az a másik nap már csak visszatart téged.

Miden nap meg kell hoznod a magad döntését a jövődet illetően

Dönts el milyen irányban alakítsd az életed. A jövő nincs bebetonozva így ha erre számítasz, akkor egy árnyékot kergethetsz egy egész életen át. A jövő egy lehetőség, aminek energiája ebben a pillanatban is körülvesz téged és része az életed fejlődési tervének

 

Vajon hogyan hozhatsz jó döntést a jövődről? 

A 3 nap múlva induló vadonat új díjmentes videós előadás sorozatban bemutatom neked a jövőd előrejelzésének gyakorlatias módját (Annyit előre elárulok, hogy nem kell hozzá boszorkány tanfolyamot végezned!)

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK