Felkészültél az áttörésre?

 

attores n

A félelem most egy végső és elkeseredett kísérletet tesz rajtad, hogy próbára tegye a tudatod erejét. Most te is végső csapást mérhetsz a félelmeidre azáltal, hogy felismered azok forrását. A félelmeid most rámutatnak a fájó gyökereikre, amelyek végépp ki kell most gyomlálnod.

 

Az a gyomrotszorító érzés, amit most érzel egy végső próbatétel. Vajon van e benned elég erő, hogy most már tudatosan törd át a félelmeid által magad köré épített falakat?

 

Már csak a félelmeid tartanak vissza attól, hogy megismerd a végső valóságot

 

Ebben a valóságban a tudatod korlátlan teremtő ereje megnyilvánul. Itt az ideje, hogy a fény végre átvegye a sötétség helyét a szívedben. Most az utolsó láncokat is eltépheted, amik még mindig a régi félelem tudatosság börtönében tartanak téged. Nincs már szükséged erre az érzésre, pedig ebben a pillanatban még mindig biztonságot nyújt számodra a gyomrodat markoló érzés.

 

Annyira megszoktad már, annyira az életed részévé vált a félelem, hogy talán el sem tudnád képzelni nélküle az életed, pedig a valódi élet az új tudatosság a félelem kapuján átlépve kezdődik. Ez az utolsó akadály, amit le kell még győznöd, mielőtt végleg uralni tudod a tudatod valóság formáló erejét.

 

Ne felejtsd el újra és újra elismételni a mantrát: A fényt választom!

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK