Tudatunk kilép a hipertérbe

tudatunk-kilep-a-hiperterbe n

A hipertér olyan, mint egy szuper sztráda a tudat számára, ahol minden eddig ismertnél nagyobb sebességgel és felemelkedett frekvencián képes száguldani. A hipertérben nem érvényesek sem az idő sem a tér eddig jól megszokott szabályai.

 

Egy olyan dimenziókapu nyílt most meg, ami elemi erővel hívja magához a tudatodat és egy eddig ismeretlen dimenzióközi utazásra csábít. Az elmúlt hetekben hatalmas kiugrás tapasztalható a Föld energiamezejében. Ismét egy hatalmas frekvencia váltson ment keresztül a bolygó és ennek következtében a rezgés egyre fokozódó ütemben emelkedik.

A spirituális tudatod vonzódik az új energiához

A tudatod azonban mindent elkövetne annak érdekében, hogy ez a változás ne történhessen meg. Ennek a kettősségnek a következménye az egyre fokozódó belső feszültség, ami csaknem pattanásig feszül. Ezzel egy időben azt tapasztalhatod, hogy rohamos mértékben felgyorsulnak körülötted a történések és szinte magukkal ragadnak az események.

 

Ne akarj most ellenállni ennek a változásnak, egyszerűen hagyd, hogy megtörténjen. Már maga a megengedés is óriási terhet vesz majd le a válladról. Ne akard most a régi módszerekkel megtalálni a megoldást, hagyd hogy az új eszközök, az új energia rád találjon és beáramoljon az életedbe.

Az új energiát nem látod, mégis ott van veled

Talán ijesztően hangzik, de az új energia teret követel magának az életedben. A spirituális tudatod pontosan tudja, hogy mit kell tenned, ezért fordíts most több időt a bensőddel való kommunikációra, elmélyülésre, meditációra.

Semmit nem kell tenned, csak meg kell engedned, hogy összehangolódj. 

Ne feledd, hogy a tudatos légzés mindig segít

Csak figyeld, ahogy az orrlyukaidon keresztül áramlik a levegő. Emlékeztesd magad minden nap arra, hogy ez az a változás, amire az emberiség több ezer éve készül és te most itt vagy és az első sorból élheted át a dimenzióváltás csodáját.

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK