Most nyögöd a spirituális forradalom mellékhatásait!

Az elmúlt évtizedek spirituális forradalma magával hozta azt a mellékhatást, hogy a fénysebességű spirituális fejlődés mellett, az életed jó néhány területére nem fordítottál kellő figyelmet, ezért olyan lettél mint egy hatalmas lufi, aminek a zsinórját egy sziklához kötözték. Ez a szikla nem más, mint azoknak az életterületeknek az összessége, amelyekről megfeledkeztél és amik meggátolják a további fejlődésedet.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

Így leszel spirituálisan felnőtt..

A spirituális útkeresésed megannyi állomása után egyfajta kiábrándultság és csalódottság lett úrrá rajtad. Annyi átélt kaland, megosztott élmény és közös titok után semmi mást nem érzel csak valamiféle fásult ürességet, egy végtelen űrt, ami betöltésre vár. Olyan vagy mint az a gyermek, akitől minden játékát elvették és most unottan és sértődötten lófrál a világban.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

A spirituális gyermekkorod véget ért

Az elmúlt közel húsz esztendő spirituális útkeresése egy rendkívül izgalmas kalanddal kezdődött. Amikor először belekóstoltál a spirituális filozófiák gondolatvilágába szinte mámoros érzés fogott el téged. Egy olyan új világ kapui nyíltak meg számodra, ami egészen addig elképzelhetetlennek tűnt. Az addigi életed szürke egyhangúságát felváltották az új gondolatokkal érkező új lehetőségek. Újra gyereknek érezted magad, mindent tudni akartál erről az izgalmas és új világról.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

A nyugalom és a lendület energiájával tölt fel a lángoló lótusz

Egy rendkívül különleges időszak köszönt most be az életedbe, amit egy eddig ismeretlen és izgalmas energia jellemez.Ez az energia egyszerre hoz nyugalmas szemlélődést és aktív lendületet az életedbe. Egy tiszta tó nyugodt tükre és a lobogó láng forró perzselése egyszerre kel életre most benned. Ennek az energiának a szellemi szimbóluma a lángoló lótusz, ami csendesen úszik az élet vizének folyóján.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

A január megteremti a kereteket az álmaid megvalósításához

Az év első hónapja segít számodra kialakítani az egész éves munkához szükséges feltételeket. Ez olyan mintha most ásnád ki a medret a folyónak, ami hamarosan erre fog folyni.A havi munkáddal megteremted a szükséges kereteket azoknak a kreatív energiáknak, amikkel hamarosan játszi könnyedséggel fogsz teremteni.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

2013-ban a szellemi felnőtté válás útjára lépsz

Egy történelmi fordulóponthoz érkezett a fejlődésünk és egy komoly döntést kell személyesen is meghoznod. Ez a döntés pedig nem más, mint hogy hajlandó  vagy e mostantól önálló döntéseket hozni az életed felől és felelősséget vállalni a lépéseidért? Ez a kérdés ebben a pillanatban talán erős ellenérzést vált ki benned, ami teljesen természetes, de bízom benne, hogy mire a mondandóm végére érek már pontosan tudni fogod mire akarok kilyukadni.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

Advent IV. hete: Fordítsd a figyelmed az életutad felé!

A fény megszületésére készülünk Advent időszakában és az utolsó hét következik, ami arra szólít fel téged, hogy figyelmedet az életutadra irányítsd. Tudatosítanod kell magadban, hogy az életed eseményei nem szerencsés, vagy szerencsétlen véletlenek láncolatai, hanem tervszerű történések, amik az életutad részét képezik. Az életutadon járni egy előre elkészített terv beteljesítése, ami felelősséget ruház rád.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

12:12:21 - Eljött a nap, amire oly régóta vártunk!

A 2012-es év a spirituális gondolkodók számára egy évek óta hatalmas elvárásokkal átszőtt misztikus évszám. Ha visszagondolok a tíz évvel korábbi önmagamra, amikor magam még magam is egyfajta csodatételként gondoltam az új energiák érkezésére és az új föld megvalósítására, akkor időnként mosolyra húzódik a szám. 

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

Advent III. hete: Itt az ideje összhangba hozni a belső erőd a külső erőkkel

Advent első két hete rólad és az emberi kapcsolataidról szólt. Az első héten az önmagaddal való összehangolódás, a második héten pedig a téged körülvevő emberekkel való összhang megteremtése került a középpontba Advent harmadik hetében annak az erőnek a felismerése válik fontossá melynek segítségével képes vagy irányítani az életed.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

Advent II. hete: A földi küldetésed nem csupán rólad szól

Míg advent első hete a mély belső összehangolódás időszaka volt, addig a második héten már az emberekkel való kapcsolataidra kerül a figyelem. Tudomásul kell venned, hogy nem egyedül létezel a világban ezért minden, amit teszel egyszer és mindenkorra hatással van azokra az emberekre is, akik körülvesznek téged.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

Beszélnek hozzád az energiák

2002-ben, amikor először találkoztam a számmisztika lenyűgöző rendszerével úgy éreztem, hogy egy ilyen rendszer akkor mutatná meg az igazi erejét számomra, ha a személyes életemben is láthatnám visszaigazolva azt, amit a számok szimbóluma mutat.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

2013-ban átlepünk az új tudatosság hídján

2011-ben egy csodás üzenetet kaptam meditációban. A szellemi segítőim bemutattak számomra egy helyet, ahová a tudatom segítségével képes vagyok belépni. Ennek a helynek a neve a tudatos teremtés mezeje. Egy gyakorlat sorozatot kaptam, aminek a segítségével szép fokozatosan képes voltam ráhangolni a tudatomat erre a helyre, ahova akkor meg egy hosszú meditatív utazással tudtam átjutni.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

A december elhozza az utolsó nagy ugrást ebben az évben

A 2012-es év az ugrásszerű fejlődés  éve. Az idei év ízelítőt adott neked abból, hogy milyen elképesztő ütemben fog változni körülötted az élet az előtted álló időszakban. Az év végére a tudatod készen áll arra,  hogy dimenziót váltson.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

Advent I. hete: Ismerd fel isteni önmagad!

Advent első hetében a mély belső összehangolódás kerül a középpontba. Ebben az egy hétben érdemes számban venned, hogy mi az, aminek az elvégzését erre az évre tervezted és mi az ami ebből megvalósult.

Kattints ide és olvasd el a teljes bejegyzést!>>>

Kövesd cikksorozatunkat a Facebookon!

 


Az Ébredő Erő Akadémia
közösségi szerepvállalása

Kicsoda Schilling Péter?

Schilling Péter

2002-ben szenvedélyesen kutatni kezdte az emberi tudat fejlődését, és az ehhez a fejlődéshez kapcsolódó spirituális törvényeket. Az általa fejlesztett, újító szellemű, önismereti képzési rendszer a pitagoraszi számelmélet alapjaitól vezet el korunk legjellegzetesebb önismereti kihívásaihoz. Gondolkodásmódját azok a kultúrtörténeti összefüggések inspirálják, amelyek alapját a spirituális energiák és a teremtő képesség jelentik.

Milyen szerepet vállal Péter az Ébredő Erő Akadémiában?

 

Kattints ide és tudj meg többet Péterrõl>>>

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK?

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK